MADS LIND: SEJREN OVER BM GRANOLLERS ER EN HISTORISK BEDRIFT

23.03.2023

Det ser rigtig godt ud for SAHs europæiske kampagne i EHF European League! Tirsdagens sejr på udebane over BM Granollers, Liga Asobals nummer to og ubesejret på hjemmebane i den europæiske turnering, har skabt et fantastisk udgangspunkt for returkampen på tirsdag på hjemmebane i Fælleden.

– Det er en historisk stor bedrift, lyder det fra SAH direktør Mads Lind om den milepæl, som kvalifikationen til 1/8-finalen er. Nu ligger 1/4-finalen og lokker, og SAH er blot en sejr fra det forjættede land, hvor de store kampe og god forretning venter.

– Først og fremmest er jeg selvfølgelig rigtig glad og stolt på Nicks og truppens vegne. Det er en kæmpe bedrift at slå BM Granollers på udebane. Det er et hold, som har haft en fantastisk sæson i den spanske liga, og indtil i tirsdags var de ubesejrede på hjemmebane i den europæiske turnering. Så at tage til Spanien og spille 55 fantastiske minutter og tage en sejr med hjem er uhørt.

For forretningen SAH vil det betyde en verden til forskel, hvis holdet vinder returopgøret på tirsdag og dermed fortsætter den europæiske kampagne, fortsætter Mads Lind.

– Vi har et rigtig godt samarbejde med vores kommercielle partnere omkring European League, så forretningsmæssigt har gruppespillet løbet rundt for os. Økonomisk vil kvalifikation til kvartfinalen gøre en verden til forskel. Lige nu ligner Flensburg den oplagte modstander, og der er ingen tvivl om, at en kamp mod danskerklubben vil gøre European League til en god forretning for os.

– Vi vil selvfølgelig være skuffede, hvis vi ryger ud på tirsdag. Men langt hen ad vejen er vi også enormt stolte over, at vi med et af turneringens yngste hold, og i øvrigt det eneste debutanthold i EHF European League, er nået så langt, som vi er.

Mads Lind slutter med en opfordring til fans, samarbejdspartnere og alle håndboldinteresserede i Østjylland:

– Det vil betyde rigtig meget for spillerne at have den ekstra opbakning på hjemmebane, som en fyldt hal og et entusiastisk publikum giver. Vi har sat billetprisen til 50 kr., og vi håber, det giver så mange som muligt mulighed for at komme i hallen.

Returopgøret mod BM Granollers spilles tirsdag den 28. marts kl. 18.45 i Fælleden i Skanderborg. Billetter kan købes på sa-h.dk.