Bliv sponsor i
Skanderborg AGF Håndbold

I Skanderborg AGF Håndbold er et sponsorat mere end et logo på et skilt

I Skanderborg AGF Håndbold gælder en gylden regel, når vi arbejder med sponsorater: Tag udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov, og tilbyd dem de produkter, som matcher dette. Vores udgangspunkt for samarbejde er, at for at bygge længerevarende relationer, skal begge parter opleve samarbejdet som værende win-win, hvilket virksomheder gør, når produktet passer til deres behov.

Forskellige virksomheder har forskellige behov i forhold til et samarbejde. Nogle virksomheder har brug for mere synlighed, andre har behov for at skabe oplevelser for samarbejdspartnere eller medarbejdere, mens andre igen har fokus på at udvide virksomhedens netværk og skabe nye relationer og kunder. Derfor sælger vi i Skanderborg AGF Håndbold ikke færdige pakker, men laver individuelle oplæg med udgangspunkt i din virksomhed.

For at sikre vores samarbejdspartnere den rette sponsorpakke, tager vi i Skanderborg AGF Håndbold udgangspunkt i nedenstående model: Hvad er vigtigst for jer?

Eksponering

Der findes mange måder at være synlige sammen med Skanderborg AGF håndbold, både så tilskuerne i hallen samt seerne på TV ser din virksomhed. Vi har 80 meter LED rundt om banen, hvilket betyder at du altid kan være synlig på TV, når kampene vises. Spillernes tøj er også en god måde at være synlig på, ligesom reklamer på gulvet, storskærm etc. Samtidig har vi gennem vores samarbejde med 35 lokale håndboldklubber og mere end 10.000 håndboldspillere i Østjylland og på Djursland, mulighed for at øge kendskabet til din virksomhed markant i dette område.

Hospitality

Vil du skabe endnu bedre relationer til jeres samarbejdspartnere og medarbejdere? Så inviter dem med til vores fantastiske VIP-arrangementer med dejlig mad, god vin, unik underholdning og interviews med begge holds trænere, samt mulighed for at møde nye relationer. Det hele afrundes med en spændende kamp på højeste niveau med fantastisk stemning, hvor I sidder på Arenaens bedste sæder. Med kunde- og medarbejderfordele sikrer du dig et bedre og mere loyalt forhold til dine kunder og ansatte.

Netværk

Vores netværk handler om følgende tre ting: Inspiration til dit daglige arbejde, en genvej til flere kunder og dermed øget salg og at skabe nye relationer. Alle deltagere ønsker selvfølgelig at skabe resultater for sig selv, men det som gør vores netværk unikt er, at alle har et hjerte i Skanderborg AGF Håndbold, og deltagerne mødes både i vores netværk og til vores kamparrangementer, og dermed skaber endnu bedre relationer.

Interesseret?

Skriv til sponsor account manager Fredrik Schilling på fs@sa-h.dk og hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en sponsorpakke til netop Jeres behov.