SAHsamfund vil gøre en forskel for unge i Østjylland

SAHsamfund er SAHs selvstændige CSR-organisation, som arbejder for at støtte og styrke det lokalsamfund, hvor spillere, frivillige, fans og samarbejdspartnere er forankret. Overliggeren i SAHsamfund er at hjælpe og støtte unge mennesker til at finde deres potentiale og komme ind på uddannelse eller i gang på arbejdsmarkedet.

På landsplan er flere end 40.000 udsatte unge uden arbejde eller uddannelse. I Østjylland er tallet 9.000 unge mennesker, som har behov for støtte til at finde vej. Sammen med Aarhus Kommune og Skanderborg Kommune bidrager SAHsamfund til at skabe fællesskab og til at forbinde unge mennesker med arbejdsmarked og uddannelse. 

Med økonomisk støtte fra fonde og donationer hjælper SAHsamfund gennem projektet Potentialet i Fokus, de unge og trækker i forløbet på ressourcer indenfor blandt andet ernæring, sundhed, mental støtte og uddannelse.

Sideløbende vil SAHsamfund køre mindre lokale projekter, som gennemføres i samarbejde med relationer i lokalområdet.

“SAHsamfund er et ambitiøst projekt, som bunder i, at vi vil være mere end en håndboldklub. Vi har mange ressourcer og et stærkt lokalt netværk, og vi er meget bevidste om, at vi kan gøre en forskel på og udenfor banen. Som ligaspillere får vi megen støtte af klubbens fans, sponsorer og samarbejdspartnere, og vi er opmærksomme på, at vi også har meget at give tilbage til lokalsamfundet.”

 

Morten Balling, SAH anfører og projektleder i SAHsamfund

PARTNERE