2 vigtige point skal fordeles: Modstanderen er Nordsjælland

18. mar 2024

I morgen møder vi Nordsjælland Håndbold i Helsingør. Der er lagt op til et spændende opgør, hvor begge mandskaber kommer til at kæmpe hårdt for de to point. Vi har ikke mistet håbet om en placering i slutspillet, og derfor bliver kampen afgørende for vores videre færden. Nordsjælland ligger i skrivende stund på ligaens 13. plads.

Cheftræner Nick Rasmussen udtaler følgende om kampen:

– Vi skal være opmærksomme på deres kontrafase med Carl-Emil Haunstrup og Jeppe Cieslak, som de er lykkedes utrolig godt med. Derudover skal vi stå imod de skud, Kristian Olsen og Nichlas Hald vil komme med. De er begge meget dygtige og hårdtskydende. Hvis vi kan få nogenlunde styr på dem, så tror jeg, at vi har en fornuftig chance for at komme fra Nordsjælland med point.

Han bemærker positive tegn offensivt:

– Vi skal forsøge at holde fast i det, der spillemæssigt har fungeret for os både offensivt og defensivt, som vi har vist både i kampen mod Fredericia, men også mod TTH Holstebro.

– Vi har fastholdt et meget højt niveau defensivt, som vi har haft i store dele af sæsonen, men vores spilsikkerhed i angrebet har været meget større i de seneste kampe, og vi har produceret flere chancer end tidligere i sæsonen.

 

Kampen fløjtes i gang 19.00 i Helsingør-hallen. Du kan følge livescore på kampen i Tophåndbold-appen.

Foto: Matti Kronborg