Årets spiller: ‘’Jeg kommer til at savne dét, jeg har kunne kalde mit hjem i mange år’’

18. apr 2024

Udover at være vores sidste kamp i kvalifikationsspillet markerede gårsdagens kamp mod SønderjyskE også sæsonens sidste hjemmekamp. 

I forbindelse med kampen blev årets spiller kåret af vores tilskuere, og vi kunne derfor hylde Salah Boutaf for hans flotte indsats i løbet af sæsonen. 

Årets spiller kommenterede efter kampen: 

‘’Jeg er meget glad, taknemmelig og stolt for at blive årets spiller. Nu hvor jeg har fået prisen, så må det være en deler med med forsvarskæden, Thor, Bonefeld, Torben og Mollerup, som har dækket godt op i løbet af sæsonen. 

Når det så er sagt, så synes jeg, at Morten Jensen fortjener prisen rigtig meget. Morten har taget meget ansvar hele sæsonen, både på og udenfor banen, og været et vigtigt omdrejningspunkt for holdet i en lang periode, hvor det ikke har været så godt – og det er måske noget, der kan være svært for folk udefra at se.’’

På vegne af spillerne, staben og administrationen vil vi gerne sige tak til hele vores SAH-familie for den solide opbakning denne sæson. Det har været en fornøjelse at mærke det stærke fællesskab, vi har blandt fans og frivillige. Årets spiller supplerer: ‘’Jeg vil gerne takke alle omkring klubben for deres opbakning til os. Det bliver specielt at komme i hallen i næste sæson, for der er jeg jo ikke selv en del af holdet. Jeg kommer til at savne dét, jeg har kunne kalde mit hjem i mange år’’. 

 

Kampen i tal:
SAH-SJE: 25-29 (15-13)

SAH: Morten Hempel Jensen 7, Mikkel Lang 4, Fredrik Olsson 3, Torben Petersen 2, Jonatan Mollerup 2, Thor Christensen 2,  Lars Mousing 2, Kristian Bonefeld 1, Lars Skaarup 1, Magnus Vejsgaard 1.

SJE: Nicolaj Jørgensen 9, Morten Bjørnshauge 5, August Wiger 3, Jacob Bagersted 3, Oliver Eggert 3, Tobias Møller 2, Alec Smit 2, Kristian Stranden 1, Sebastian Augustinussen 1. 

Redningsprocent:
SAH: Salah Boutaf 4/20 (20%), Kristoffer Laursen 2/14 (14.29%)
SJE: Julius Sten  10/25 (40%)

 

Salah Boutafs personlige sponsor: Dana Electric
Foto: Matti Kronborg.