A. Enggaard er ny Guldpartner i SAH

9. feb 2022

Foråret er kommet til HTH Herreligaen, hvor anden halvdel af sæsonen og den spændende kamp om slutspilspladserne er i fuld gang. Hos Skanderborg Aarhus Håndbold er der også sat fart på nye samarbejdsaftaler, og vi glæder os over at kunne byde velkommen til A. Enggaard A/S, som er Guldpartner de kommende 3 år.

– Vi er rigtig glade for at have landet en aftale med en af de helt store virksomheder med forankring i både Aarhus og Skanderborg. I A. Enggaard A/S får vi en samarbejdspartner, som både vil os og er fokuseret på at synliggøre sig i de to kommuner med mange fælles værdier og synergier.

Vi har hele vejen haft en spændende og positiv dialog, hvor målet fra starten har været en længerevarende aftale. Vi er derfor glade og stolte over, at vi nu kan præsentere A. Enggaard A/S som Guldpartner og på en prominent plads på spilletrøjerne, siger Mads Lind, adm. direktør i Skanderborg Aarhus Håndbold.

– Vi er utroligt stolte over, at vi nu har indgået et samarbejde med Skanderborg Aarhus Håndbold, en af landets bedste og mest ambitiøse håndboldklubber. En sprudlende håndboldklub er et stort aktiv for Østjylland, og derfor er vi meget glade for, at vi nu får mulighed for at bidrage til den positive udvikling som klubben allerede de sidste par år har vist, siger afdelingschef i A. Enggaard A/S Jens Skinnebach.

Enggaard har gennem de senere år opført store og markante byggerier i Skanderborg og Aarhus, som Ceres Byen, BLOMS, Aarhus Musikhus, Sallings Groups nye domicil, industripark Stilling, Blixens i Gellerup, samt Z-Huset og Sydhavnen på den nye havnefront i Aarhus.

– Vi har som entreprenør, byudvikler og investor over en årrække sat vores aftryk på Aarhus og Skanderborg gennem mange forskellige byggerier og projekter, og det er vigtigt for os at støtte sporten lokalt i området. Og her er Skanderborg Aarhus Håndbold en vigtig aktør med en flot fremgang. Et samarbejde med Skanderborg Aarhus Håndbold er også en understregning af vores stærke engagement i både Skanderborg og Aarhus, og en naturlig udløber af de mange projekter i byerne, som vi har været involveret i og også vil være i fremtiden, tilføjer Jens Skinnebach.