ÆRGERLIGT NEDERLAG TIL SKIVE

1. apr 2022

Det var ikke vores aften i Skive, hvor det blev til et alvorligt nederlag på 7 mål. Hjemmeholdet vandt kampen – deres sidste i HTH Herreligaen i denne omgang – med 28-21.

Det var en skuffet cheftræner Nick Rasmussen, som evaluerede efter kampen.

– Det er tid til selvransagelse i nederlagets øjeblik. Når man taber med 7 mål på udebane til ligaens bundhold, så har forberedelserne ikke været rigtige. Vi ramte simpelthen ikke det, vi har trænet frem mod kampen, og det tager jeg det fulde ansvar for. Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg er skuffet, og jeg ramte forbi skiven i dag.

 

– Der skal lyde en stor anerkendelse til Skive, som på trods af, at de ikke havde noget at spille for, imponerede med en fremragende præstation på hjemmebane.

 

– Vi har allerede en ny kamp om fire dage, og jeg håber vi kan revanchere kampen i dag og give publikum en god oplevelse i Fælleden.

 

– Der skal lyde en kæmpestor tak fra min og holdets side til de 60 medrejsende tilskuere, som gjorde alt for at bakke os op i dag. Selvom vi fik en dårlig start på måneden, så håber jeg, at hjemmepublikum og fans er klar til at give den en skalle igen i næste uge.

Næste kamp er på tirsdag den 5. april kl. 18.30 i Fælleden i Skanderborg, hvor vi møder Lemvig-Thyborøn.