Aftale på plads med ny cheftræner

16. jun 2021

Når Skanderborg Aarhus Håndbold starter sin første sæson i den bedste danske håndboldrække, HTH-Ligaen, bliver det med Nick Rasmussen som cheftræner. Partnerne har underskrevet en 2-årig aftale.

De østjyske håndboldfans har et godt kendskab til Nick, som siden 2017 har været træner i Skanderborg Håndbold. Fra den kommende sæson står han i spidsen for det nye klubsamarbejde, Skanderborg Aarhus Håndbold, som skal samle de allerbedste spillere og talenter fra det østjyske håndboldlandskab.

52-årige Nick Rasmussen har om nogen dansk håndbold i blodet. En aktiv håndboldkarriere, som startede i Fredericia HK og sluttede selv samme sted efter 390 førsteholdskampe, sammenholdt med en lang trænerkarriere for både talenter og seniorer, vidner om en indsigt og erfaring, som Nick er formidabel til at videregive til de unge talenter, som brager ud for Skanderborg Aarhus Håndbold.

Alle, som er stødt på Nick som spiller eller træner, ved, at her er tale om en engageret, passioneret og professionel personlighed med en fantastisk indlevelsesevne og forståelse for spillet og spillerne. De kompetencer har Nick senest delt med Skanderborg Håndbold, hvor han har været cheftræner siden 2017 og i seneste sæson førte holdet hele vejen til slutspillet.