ALLAN TOFT OG MIKE HAACK STOPPER I SAH

22. apr 2022

Slutspillet er i fuld gang, og vi er klar med fuld trup til de spændende kampe. Sæsonen 21/22 har indtil videre budt på masser af overraskelser, spænding og god underholdning, og det vil vi fortsætte med i de kommende kampe og sæsoner.

Truppen er rustet til at møde udfordringerne, også i den svære sæson 2. To spillere i den nuværende trup har valgt at gå andre veje, og når denne sæson er slut, betyder det derfor afsked med Allan Toft og Mike Haack.

Allan Toft har valgt at søge udfordringer udenfor klubben, og der er derfor efter gensidig aftale fundet en god løsning, som giver mulighed for at prioritere anderledes på stregpladsen. Sportschef Peter Bredal udtaler:

– Skanderborg Aarhus Håndbold har været utroligt glade for Allan som spiller og holdkammerat i den indeværende sæson. Der er selvfølgelig fuld respekt for Allans beslutning fra klubbens side, og derfor har vi også valgt at løse hans kontrakt før tid.

 

– Vi ønsker Allan al muligt held og lykke på den videre vej på og udenfor håndboldbanen.

 

Mike Haack har valgt at stoppe i klubben for at flytte nærmere familien. Peter Bredal, sportschef i Skanderborg Aarhus Håndbold:

– Mike er en rigtig god spiller, som leverer på et stabilt højt niveau, hver gang han er på banen. Det har han vist både i denne og i tidligere sæsoner.

 

– Vi accepterer Mikes beslutning om at stoppe som håndboldspiller, og klubben har fuld respekt for hans ønske om at rejse tættere på familien. Vi sender Mike afsted med de bedste ønsker fremover.

Foto: Ole Nielsen