BSH trak det længste strå i Silkeborg efter en tæt kamp

12. sep 2024

Efter 60 minutters intens håndbold, hvor de to hold fulgte hinanden tæt gennem hele kampen, måtte SAH desværre se sig slået af BSH. Kampen endte 29-26 til BSH, og Kristoffer Laursen satte efterfølgende ord på nederlaget:

”Det er en svær udebane. Vi ved jo, det er et rigtig godt hold, og alligevel havde vi faktisk mulighederne for at vinde kampen. I løbet af anden halvleg havde vi gode chancer for at komme op, så derfor er vi bitre.”

Første halvleg var præget af stærkt forsvarsspil og flere flotte redninger i begge ender, hvilket også afspejlede sig i pausestillingen på 13-12. Kristoffer Laursen endte med en imponerende redningsprocent på 50% i første halvleg, og han var selv tilfreds med sin og holdets indsats i kampens første del:

”Jeg er glad for min første halvleg, og det viser meget godt, hvordan håndbold er. I første halvleg dækker vi fantastisk op og det gør, at vi får nogen gode redninger, men så holder vi 10 minutters pause, og så har vi lige pludselig sværere ved at stoppe dem.”

Anden halvleg fulgte samme mønster som første med holdene tæt på hinanden. SAH havde flere gode muligheder for at få point med hjem, men hen mod slutningen begik holdet, ifølge Kristoffer Laursen, nok fejl til, at pointene gled fra dem:

Det er klart, når Mikkel Løvkvist står godt på mål med mange redninger det sidste kvarter og vi så også selv har et par tekniske fejl, der gør, at de kommer lige ned i hovedet på os, så er det svært at få point med hjem.”

Selvom kampen endte med et nederlag, er der allerede mulighed for at revanchere på tirsdag den 17. september i Djurslands Bank Arena. Her venter en svær kamp mod GOG, men med jeres opbakning i hallen har drengene alle muligheder for at tage point. Kampen starter kl. 20.00, og vi håber, I har lyst til at komme og støtte holdet! Billetter kan købes via hjemmesiden.

Kampen i tal for SAH

Mål: Emil Lærke 6, Donni Kristjansson 4, Frederik Arnoldsen 4, Morten Balling 3, Morten Kaalund 3, Mikkel Lang 2, Morten Hempel Jensen 2, Jeppe Cieslak 2

Redningsprocenter: Kristoffer Laursen 11/30 (36.7%), Magnus Brandbyge 5/15 (38.5%)