CHEFTRÆNEREN: JEG ER MEGET TILFREDS MED VORES ANGREBSSPIL

9. okt 2022

Inden lørdag aftens opgør mod Mors-Thy havde cheftræner Nick Rasmussen fremhævet gæsternes energi og fandenivoldskhed på banen. Deres hurtighed og fremdrift på banen skulle lukkes ned, og det havde SAH-spillerne taget til sig. Der blev lukket af i defensiven og en velspillende Kristoffer Laursen lukkede af i målet, når MTH endelig kom til chancer.

Efter 11 minutter var stillingen 9-3, og SAH havde i den grad styr på kampen. I offensiven var Mollerup i målhumør og stod noteret for 6 scoringer efter 20 minutters spil.

I første halvlegs slutfase fik Mors-Thys Marcus Norrbrink tilkæmpet sig plads til tre hurtige scoringer, men kanonredninger fra Kristoffer Laursen og solidt angrebsspil betød, at SAH kunne gå til pause foran 20-14.

I starten af anden halvleg fik Mors-Thy lidt mere gang i scoringerne, men SAH-drengene med trioen Mollerup-Balling-Torben P i målhumør holdt fast i 6-måls føringen. Efter 13 minutter var stillingen 28-22 til hjemmeholdet.

Med 10 minutter igen og en sikker føring begyndte cheftræner Nick Rasmussen at eksperimentere med nye konstellationer, og det gav blandt andet spilletid til Magnus Vejsgaard og Nicolai Skytte, som begge kom på scoringstavlen.

På venstrefløjen shinede Anton Bramming, som scorede 4 mål på 4 skud.

Det målrige opgør med fuld fart over feltet sluttede med en fortjent sejr på 37-29 til et veloplagt SAH-hold.

Cheftræner Nick Rasmussen var tilfreds med kampens forløb, især at det lykkedes at komme godt fra start.

Vi har jo ikke være så gode ud af pitten indtil nu, men vi får en god start på kampen i dag og kommer jo foran med 9-3. Derfra kan man sige, at der ikke rigtig er spænding om resultat. Det tætteste Mors-Thy kommer på os resten af kampen er vel med 3-4 mål.

Jeg er meget tilfreds med vores angrebsspil, som vi har slidt med i starten af sæsonen. Med undtagelse af kampen i Kolding har vi ligget over 30 scoringer i de seneste kampe. Det, vi har været gode til indtil nu, har været at producere chancerne. I dag var vi også effektive, når vi havde mulighederne.

De unge spillere får også rosende ord med på vejen fra Nick Rasmussen.

Det var fantastisk at se Skytte og Vejsgaard indløse deres første ligamål. Det varmer altid lidt ekstra. Ikke kun fordi de er unge, men fordi de griber chancen. Og jeg synes også Bramming laver et rigtig fint indhop i anden halvleg.

Det var helt igennem en god lørdag med første sejr på hjemmebane, slutter Nick Rasmussen.

Tak til fans, sponsorer og samarbejdspartnere som endnu engang skabte en fantastisk ramme og støttede SAH hele vejen.

Næste kamp er på udebane i Lemvig den 21. oktober, og du kan opleve SAH_drengen på hjemmebane den 28. oktober mod Skjern. Kampen spilles kl. 19.00 i Ceres Arena.

Arkivfoto: Ole Nielsen