Cheftræneren: Vi skal tilbage til vores defensive niveau 

15. sep 2023

På trods af en skuffende kamp mod Mors-Thy i mandags er SAH-mandskabet nu klar til at avancere mod Ribe-Esbjerg i aften.

 

Cheftræner Nick Rasmussen er fast besluttet på at rette op på de fejl, der blev begået i sidste kamp:

– Vi skal tilbage til vores defensive niveau, så det har vi brugt vores energi på i denne uge. Ellers har vi fået nogle aftaler på plads med afsæt i vores eget og det Ribe-Esbjerg kommer med. 

 

Samtidig er der selvfølgelig også fokus på angrebsspillet:

– Vi bruger selvfølgelig tid på at optimere vores spil angrebsmæssigt. Der er vi langt fra i mål. Vi har spillet Olsson ind og Jensen har en lidt anden rolle end har haft hidtil – og det har han udfyldt på virkelig flot vis – men det er en løbende proces, siger Rasmussen.

 

I mandagens kamp mod Mors-Thy fik enkelte nøglespillere, Frederik Tilsted og Marcus Midtgaard, lov til at få en afgørende indflydelse på resultatet. Dette er et fokuspunkt til aftenens opgør, hvor der også er flere profiler, cheftræneren nævner: 

– Marcus Mørk, der tidligere har spillet for Skanderborg, er en spiller, der kræver ekstra opmærksomhed. Derudover har Ribe-Esbjerg en imponerende bredde i deres bagkæde med spillere som William Aar, Elvar Ásgeirsson og Jonas Larholm, der skal støde til og hjælpe. Det er et hold, der kan byde på mange udfordringer.

– Ellers har de tre gode venstrehænder, hvilket jo er ret usædvanligt; Simon Birkefeldt, Marcus Dahlin og Emil Grønbech.

– Nøgleordet for os er derfor omstillingsparathed i forhold til den enkelte spiller rent taktisk, afslutter cheftræneren.

 

Kampen Ribe-Esbjerg – SAH spilles i aften i Blue Water Dokken med kampstart kl. 18.00. Livescore kan følges på Tophåndbold.

 

Foto: Matti Kronborg.