DE REGERENDE MESTRE TOG BEGGE POINT MED HJEM

10. nov 2022

Det var lige ved og næsten i kampen mod GOG onsdag aften. SAH hentede flere gange en GOG-føring, men de rutinerede danmarksmestre formåede at holde fast og tage sejren med hjem til Fyn.

– Det var generelt en god håndboldkamp, og det er ærgerligt, at vi ikke får point med fra opgøret, lød det fra cheftræner Nick Rasmussen umiddelbart efter slutfløjt i Fælleden i Skanderborg.

– Vi henter på kort tid en 5-målsføring på 15-20, hvor det bliver 21-21. Her taber vi momentum, og det lykkedes ikke at komme foran og skabe et hul.

– Det er ærgerligt. Når man taber med en, er det marginalerne, som gør forskellen.

– Gutterne komplimenterer hinanden rigtig godt alt efter de opgaver, de har på banen og på holdet. Generelt er jeg meget tilfreds med alle aktørerne på vores hold.

Mens resultaterne i den europæiske turnering har været rigtig gode, er det ikke mange point, der er kommet på kontoen i den hjemlige liga. Det er dog ikke noget, der ryster Nick Rasmussen, som ser positivt frem mod de kommende kampe.

– Jeg er ærgerlig over resultatet, men jeg er meget tilfreds med indsatsen. Jeg er sikker på, der venter mange point foran os, hvis vi kan fastholde niveauet. Vi er klar til at gå til den igen på lørdag.

Morten Balling blev topscorer med 7 mål, og han blev efterfølgende kåret til SAHs Man of the Match.

Det var en næsten fyldt Fælleden, som skabte fantastiske rammer for kampen. Tak for indsatsen til alle 1.912 tilskuere – og en speciel tak til SHEA for at skabe en fremragende lydkulisse.

Næste hjemmekamp er tirsdag den 15. november kl. 19, hvor SAH møder Fredericia i Ceres Arena. Find billetter til kampen her.

Foto: Ole Nielsen