DE UNGE TALENTERS KAMP

8. nov 2021

Det bliver de unge talenters kamp, når Skanderborg Aarhus Håndbold torsdag aften tager imod GOG i Ceres Arena. Truppen melder klar til et af sæsonens helt store topbrag for enden af Stadion Allé.

På grund af landsholdspause har der været en noget længere forberedelsestid op til kampen end normalt, og det er lidt specielt, siger træner Nick Rasmussen:

”Vi glæder os rigtig meget! Nu kommer der tre spændende kampe i træk, og i den første lægger vi ud mod HTH herreligaens absolutte førerhold, GOG. Det bliver fedt.

 

GOG er et af landets bedste hold, og vi vil selvfølgelig prøve at drille dem lidt. Det er vi tidligere lykkes med.

 

Vi er kommet rigtig godt fra land i denne sæson, og det betyder, at vi kan skabe en yderst seværdig kamp i Ceres Arena. Tilskuerne kan godt glæde sig. Det bliver en rigtig fed kamp, uanset hvem der står med 2 point efter 60 minutter.

 

Vi har brugt landsholdspausen til at kigge på det, vi selv er rigtig gode til og samtidig selvfølgelig haft øje for, hvor GOG er stærke. Der er ingen tvivl om, at fynboerne har et hold, som især står for mange mål. Så vores opgave er at optimere på de små detaljer i vores defensiv, som kan holde deres scoringer nede.

 

Vi har en række spillere retur fra diverse ungdomslandsholdssamlinger, og jeg ser frem til at de stempler ind i truppen igen.

 

Og så kan tilskuerne selvfølgelig se frem til at se GOGs Mathias Gidsel i aktion. Han er et af de helt store talenter, som har fået en kometkarriere, og han leverer håndboldspil på et ekstraordinært højt niveau. Set udefra virker det også til at han har formået at bevare begge ben i den sydfynske muld. Han må være en stor inspiration for mange unge håndboldspillere.”

I Skanderborg Aarhus Håndbold er stregspiller Mads Kalstrup ude med en længerevarende ankelskade.