En kollektiv offday i Silkeborg

5. okt 2021

Et bedre spillende mandskab fra Bjerringbro-Silkeborg tog her til aften sejren på hjemmebane i Santander Cup kvartfinalen.

Skanderborg Aarhus drengene var klar til kamp, og de første 21 minutter så ganske fornuftige ud, men på 5 minutter får Bjerringbro-Silkeborg bragt sig foran, og stillingen er lige pludselig 17-11. Der er mange gode intentioner i angrebet, men Bjerringbro-Silkeborgs forsvar får fremprovokeret mange fejl, som bliver straffet hurtigt og hårdt. Første halvleg slutter med stillingen 17-13.

Et usammenhængende forsvar og manglende redninger var desværre det, der kendetegnede første halvleg. Anden halvleg ser ikke ud til at starte meget bedre end første halvleg slutter, og 12 minutter inde i anden halvleg tager Nick Rasmussen sin sidste timeout. Det lader til at virke, og drengene får stille og roligt kæmpet sig tilbage i kampen. Morten Jensen sætter det ene mål ind efter det andet, og med 8 minutter igen er stillingen 28-25. Det ligner det kan lade sig gøre, og drengenes vilje blusser op, og alle kæmper til det sidste. Desværre slutter kampen 33-28, og det bliver Bjerringbro-Silkeborg, som sikrer sig den eftertragtede plads i Final 4. 

Skanderborg Aarhus Håndbolds Morten Hempel Jensen blev fortjent kåret som kampens fighter.

Kampen i dag fik desværre ikke det ønskede udfald. Ikke desto mindre skal der lyde en stor tak til de knap 200 medrejsende tilskuere, som i den grad sørgede for stemning og opbakning til drengene.

Næste kamp er søndag den 10. oktober. Kampen er mod Skive og spilles i Skanderborg Fælled kl.15:00. Du kan allerede nu sikrer dig billetter her.

Foto: Martin Gorritzen