EN SOLID HJEMMESEJR SIKRER 2 POINT I 2. RUNDE

24. apr 2022

For tredje gang i denne sæson slår vi Ribe-Esbjerg med 3 mål, og i dag betød det 2 meget vigtige point på kontoen i slutspillet.

Hvis vi kan få to point, hver gang vi spiller på hjemmebane her i slutspillet, så er vi godt på vej,  siger en  tilfreds cheftræner for Skanderborg Aarhus, Nick Rasmussen.

 

Jeg synes, det var en virkelig flot præstation i en kamp med to meget forskellige halvlege. En forholdsvis målfattig første halvleg, hvor vi går til pause med en 12-9 føring, og så en meget målrig anden halvleg, med 19 scoringer i hver ende.

 

Vores defensiv er rigtig god i første halvleg. De får selvfølgelig et par lette scoringer på tomt mål, fordi vi spiller 7 mod 6. Nu skal vi hjem og kigge på, hvorfor vi dækker så godt op i første halvleg, men ikke får så godt fat i dem i de sidste 30 minutter.

 

En af forklaringerne er nok, at frekvensen stiger, der bliver afsluttet hurtigere, og der kommer mere knald på i anden halvleg.

 

Vi begyndte så småt at spille 7 mod 6 i første halvleg, og det blev et af vores stærke kort i de sidste 30 minutter”, slutter Nick Rasmussen.

Kampen sluttede 31-28, og vi avancerer til en anden plads i puljen efter de første to klampe.

Morten Hempel Jensen blev kåret som kampens Man of the Match i afstemning blandt tilskuere og TV-seere. Hakun West av Teigum blev topscorer med 7 mål, mens Morten Balling gjorde rent bord med 6 scoringer på 6 forsøg.

Stort tak til alle de fremmødte tilskuere, som støttede drengene gennem hele kampen og skabte en fantastisk stemning på lægterne. Også tak til de frivillige, som endnu engang sikrede en flot gennemført kampafvikling.

Næste kamp i slutspillet er på lørdag den 30. april, hvor vi møder GOG på hjemmebane i Ceres Arena kl. 20.30.

Hvis du ikke har sikret dig billet til kampen, kan du købe den her: https://billet.sa-h.dk/

 

Arkivfoto: Ole Nielsen