En stærk vestjysk modstander ankommer til Fælleden

17. dec 2021

Kampene kommer som perler på en snor i december, og vi gør nu klar til den 4. ud af månedens i alt syv kampe. Lørdag eftermiddag tager Skanderborg Aarhus imod Ribe-Esbjerg, som ankommer i Fælleden på en foreløbig 9. plads i HTH Herreligaen.

Vi trak os ud af seneste opgør med en snæver 3-måls sejr i Esbjerg. Siden har det vestjyske mandskab været igennem et trænerskifte, så det nu er den tidligere assistenttræner Anders Thomsen, som står i spidsen for truppen – i øvrigt flot flankeret af den tidligere Skanderborg spiller og træner, Jesper Holm.

Cheftræner Nick Rasmussen giver dagens modstander disse ord med på vejen:

”Ribe-Esbjerg stod for et af sæsonens mest markante resultater, da de for få uger siden sendte det stjernespækkede Aalborg mandskab ud på en lang bustur hjem mod Nordjylland med et uventet nederlag på tre mål.

 

Holdet er bygget op omkring den rutinerede svenske playmaker Jonas Larholm, som er omdrejningspunktet i offensiven. Med international erfaring fra blandt andet FC Barcelona i bagagen er Larholm den spiller, som iscenesætter og eksekverer i angrebet og er stærkt medvirkende til at trække Ribe Esbjergs spil op på et meget højt niveau.

 

I målet huserer håndbold-legenden Søren Rasmussen, som man kun kan have masser af respekt for. Det er fascinerende, at han stadig kan levere på dette niveau.

 

For vores eget vedkommende er vi blot blevet mere tændte efter mandagens kamp i Holstebro, og vi er klar til at kæmpe os tilbage og vise, hvad holdet står for. Vi skal finde en større spilsikkerhed og fælles forståelse, og det er generelt i angrebet, at vi skal arbejde på at finjustere flere elementer. De seneste tre kampe har vi haltet lidt efter offensivt, så det vil primært være der, vi bruger ugens træninger på at optimere,” slutter Nick Rasmussen.

Velkommen i Skanderborg Fælleden til Ribe-Esbjerg, til tilskuere, sponsorer og frivillige. Et særligt varmt velkommen hjem til Østjylland til Marcus Mørk og Torben Petersen.