Fed stemning og to point: ‘’Vi dækker virkelig godt op’’

23. mar 2024

Med en fantastisk stemning og opbakning i Djurslands Bank Arena tager SAH to point mod BSH med resultatet 22-19. 

Begge hold havde ellers i første halvleg svært ved at omsætte chancerne til mål; brændte chancer og tekniske fejl blev derfor kendetegnende for første del af kampen.

Vi kompenserede dog i forsvaret og leverede en virkelig flot defensiv indsats. Med en god portion viljestyrke i angrebet fik vi i 53. Minut – med et mål fra Morten Kaalund fra SHEA U19 – vendt resultatet til vores fordel. Derfra kørte vi sejren sikkert hjem.

Cheftræner Nick Rasmussen udtalte efter kampen: 

– Jeg er sgu glad for den her sejr. Jeg synes, vi leverer en flot præstation og får fulgt op på vores niveau det seneste stykke tid. 22 mål er jo ikke prangende, men vi spiller os til mange chancer.

– Og så vil jeg gerne fremhæve vores defensiv. Vi dækker virkelig godt op. Det har været en god midterblok med Kristian Bonefeld sammen med Thor eller Frederik, men i dag var det også store dele af kampen Thor og Frederik sammen. Det var dejligt at se, hvordan en årgang 01 og 02’er kunne udfylde rollen i midterforsvaret mere eller mindre hele anden halvleg. At holde BSH nede på 19 mål er en flot præstation. 

– Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at det ikke rakte til slutspil, men de seneste sejre kompenserer alligevel lidt for det. 

Udover en sejr var det også fantastisk at mærke stemningen i Djurslands Bank Arena i dag. 300+ VIP-gæster, 200 studerende samt en masse dedikerede fans havde valgt at bruge deres lørdag sammen med os, og der er ingen tvivl om, at det bidrog til, at vi kunne snuppe de to point i dag. 

Tak til vores kampsponsor Århus Charter for at sprede god energi i hallen og selvfølgelig også tak til vores frivillige for deres store indsats til vores hjemmekampe. 

Foto: Matti Kronborg.

Kampen i tal

SAH-BSH: 22-19 (9-12)

SAH: Fredrik Olsson 6, Morten Hempel Jensen 5, Jonatan Mollerup 2, Kristian Bonefeld 2, Mikkel Lang 2, Torben Petersen 1, Thor Christensen 1, Morten Kaalund 1, Lars Skaarup 1, Frederik Arnoldsen. 

BSH: Rasmus Lauge 4, Mads Lenbroch 3, Morten Olsen 2, Alexander Lynggaard 2, Ludvig Hällback 2, Viktor Ilsøe 2 August Fridén 1, René Toft Hansen 1, Nikolaj Øris 1, Jacob Jensen 1.  

Redningsprocent: SAH Salah Boutaf 39.3%, BSH Mikkel Løvkvist 44.4%