Forventer stort tryk fra GOG: “Vi skal have løbeskoene på”

6. feb 2024

I morgen tager vi turen til Gudme, hvor GOG venter. Kampen fløjtes i gang kl. 19.30.

Da vi mødte GOG på hjemmebane i oktober 2023, lignede det en tæt kamp indtil GOG trak fra i anden halvleg. I morgen får vi chancen for at tage revanche, selvom vi møder et GOG-hold, der har forbedret sit niveau markant sammenlignet med tidligere i sæsonen.

Cheftræner Nick Rasmussen udtaler:

“Jeg forventer at de kommer med et stort tryk på hjemmebane med Emil Madsen og Aaron Mensing, deres to nøglespillere. Det virker som om at de er blevet bedre og bedre organiseret henover sæsonen. Madsen er deres helt store omdrejningspunkt, så vi skal forsøge at dæmme op for hans effektivtet.”

Han påpeger, at en af hjemmeholdets største styrker er deres evne til at løbe: “Vi skal have løbeskoene på, fordi de løber godt i begge sider og specielt i den ene side, hvor de råder over Alexander Blonz, som er utrolig dygtig. Selvom de er dygtige på den del, er det vigtigt, at vi ikke er blege for at udfordre dem på løbet.”

Cheftræneren er fortrøstningsfuld forud for opgøret: “Det er et hold der generelt scorer flere mål end TMS Ringsted, som vi mødte i lørdags, så det stiller også større krav til vores defensive niveau. Derudover er det vigtigt, at vi holder fast i nogle af de ting, vi arbejder med offensivt. Jeg er fortrøstningsfuld ved at tage turen til det sydfynske, og fyre den af!”

 

Arkivfoto: Matti Kronborg.