Frost Larsen og SAH: Et partnerskab, der bygger bro mellem byer og værdier

6. sep 2024

Ikke nok med at vi vandt på banen i onsdags, så føler vi også, at vi vinder, når det kommer til vores sponsorer. Arkitektfirmaet Frost Larsen fortsætter nemlig som erhvervspartner i SAH, og vi fik derfor sneget Christian Bøgh Jensen, indehaver af Frost Larsen, til at tage et billede med Fredrik Schilling i forbindelse med sæsonens første hjemmekamp.

Samarbejdet mellem Frost Larsen og SAH bygger på et fælles værdigrundlag, hvor fællesskab, talentudvikling, og en jordnær tilgang til både erhvervsliv og sport er i fokus. Selvom Frost Larsen ikke er blandt klubbens største sponsorer, understreger dette partnerskab værdien af de langvarige samarbejder, som er fundamentet for klubbens fortsatte udvikling.

Fredrik Schilling, salgschef i SAH, udtaler:
“Stærke partnerskaber er værd at værne om, og Frost Larsen er et fremragende eksempel på dette. De har været omkring klubben i mange år og har en naturlig tilknytning til klubbens rødder i både Skanderborg og Aarhus. Deres engagement i vores erhvervsnetværk og arrangementer er fantastisk, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde. Gennem sporten og vores erhvervsnetværk skaber vi et stærkt fællesskab, som vi sammen med Frost Larsen vil bygge videre på i fremtiden.”

Christian Bøgh Jensen, indehaver af Frost Larsen, udtaler:
“Vi har længe været sponsor i Skanderborg Håndbold, og da fusionen mellem Skanderborg og Aarhus Håndbold faldt sammen med vores egen flytning til Aarhus, var det naturligt at videreudvikle samarbejdet og erhvervsnetværket i de nye rammer. Vi har ikke fortrudt dette et sekund og ser et stærkt fælles værdisæt mellem SAH og Frost Larsen, hvor talentudvikling, hårdt arbejde og en økonomisk bæredygtig forretningsmodel går hånd i hånd med legen med bolden. Det er derfor en fornøjelse at fortsætte samarbejdet i den kommende sæson.”