ALT ELLER INTET KAMP FOR SAH

3. maj 2023

Der er spænding i luften i Djurslands Bank Arena, hvor SAH og GOG torsdag tørner sammen i en af 4. rundes mest spændende kampe. Begge hold er efter en sejr for at fortsætte deres kampagne i jagten på mesterskabet, og der er ingen tvivl om, at det vil blive en kamp fyldt med action og intensitet.

Efter de to holds seneste møde hvor GOG formåede at udligne i sidste sekund og efterlade kampen i en frustrerende uafgjort på 34-34, er SAH klar til at tage revanche.

Op til kampen mod de stærke modstandere er Nick Rasmussen klar i sin udmelding om, hvad der skal til for at vinde kampen.

– Vi skal op på et meget højt individuelt niveau i torsdagskampen, og så skal vi have fat i firkløveret, der består af Simon Pytlick, Morten Olsen, Emil Madsen og Lukas Jørgensen.

– Der er nogle gode elementer i vores defensiv, og det handler for vores vedkommende om at se, hvordan vi kan forhindre nogle af GOGs kontraer og andenfase-mål samtidig med, at vi selv skal score flere mål end hidtil.

– Vi skal holde fast i mange elementer og momenter fra kampen mod GOG, hvor vi var dygtige i 6 mod 6-spillet.

Gør dig klar til en aften fyldt med adrenalinsus, højt humør og en intens kamp på håndboldbanen, når SAH og GOG tørner sammen i Djurslands Bank Arena.

Kampen spilles på torsdag den 4. maj kl. 19.30, og der er stadig billetter til rådighed, så du kan være med til at skabe en utrolig atmosfære i hallen og heppe på SAH til en sejr. Så saml dine venner, familie eller kolleger og tøv ikke med at få fat i billetterne – du vil ikke gå glip af denne oplevelse!