DER SKAL LØBES STÆRKT MOD MORS-THY!

11. sep 2023

Efter en sejr på 30-22 i den seneste testkamp mod Mors-Thy, er vi nu klar til at møde dem igen på hjemmebane. Cheftræner Nick Rasmussen understreger dog, at det er vigtigt ikke at undervurdere modstanderen: “Mors-Thy er et meget spændende hold med de unge spillere, der spiller seværdig og kvik håndbold.”

 

Mors-Thy har hentet flere nye spillere til klubben, hvor cheftræneren nævner flere: 

‘’Frederik Tilsted, som var den store profil for Holstebro, er kommet tilbage til sin hjemklub. Sammen med broderen Henrik Tilsted og Henrik Toft har de altså en stærk trup,” forklarer Rasmussen. 

 

Cheftræneren er klar over, hvad holdet står overfor og påpeger, at man bestemt ikke kommer sovende til sejr: “Man skal have løbeskoene på, når man spiller mod dem, for de spiller hurtigt og løber meget”, påpeger han.

 

Nick Rasmussen ser frem til den kommende kamp og håber på opbakning fra vores trofaste fans: “Jeg glæder mig til kampen og håber, at mange af dem, der var der til sidste hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn, vil give os genvalg og tage nogle kammerater og familie med, så vi kan have en stærk hjemmebane, når vi skal forøge vores pointhøst i sæsonstarten.”

 

Det lover godt for en spændende og intens kamp mod Mors-Thy, når de to hold mødes på banen. Lad os håbe, at SAH kan gentage deres tidligere succes og fortsætte med at imponere i den kommende kamp mod Mors-Thy.

 

Arkivbillede: Matti Kronborg.