Nick Rasmussen: ‘’Vi kan levere en lille overraskelse’’

6. sep 2023

Efter en stærk sejr mod Lemvig Thyborøn Håndbold, hvor SAH leverede en fremragende præstation, er holdet klar til at indtage Skjern Bank Arena i aften.

Cheftræner Nick Rasmussen beskriver Skjern Håndbold som et meget erfaren tophold på grund af deres vedvarende succes i den danske liga: ‘De har dygtige spillere på alle positioner, selvom de har nogle spillere ude. De har et meget stabilt målmandspar, hvor Bonde og Winkler komplimenterer hinanden rigtig godt.’’

Ellers er det navne som Eiving Tangen og Lasse Mikkelsen, der er de ledende kræfter og som – med Nick Ramussens egne ord – svinger dirigentstokken. Derudover pointerer cheftræneren, at Skjern har tilføjet en spændende ny profil i form af Noah Gaudin fra Sønderjyske, som skal integreres i spillet.

Skjern er et stærkt fysisk hold, der igen i år er kvalificeret til gruppespillet i EHF European League, men Nick Rasmussen glæder sig til at tage udfordringen op og håber på at kunne stjæle point fra det erfarne Skjern-hold: “De er en lille favorit på hjemmebane, men vi kommer med en tro på, at vi kan levere en lille overraskelse derude.”

Der er derfor garanti for en spændende kamp mellem de to mandskaber i aften. Kampen spilles kl. 18.30 i Skjern Bank Arena. 

 

Foto: Matti Kronborg.