Venter der os en gyser til?

2. dec 2023

Sidste møde med Skjern endte i en nervepirrende kamp, hvor begge hold måtte tage sig til takke med 1 point. I dag er det to sultne mandskaber, der, med henholdsvis 12 og 11 point, træder ind på banen.

Cheftræner for SAH, Nick Rasmussen, ser frem til en fysisk præget affære med høj intensitet og aggressivitet fra begge sider. Han understreger vigtigheden af at fastholde den defensiv, holdet har bygget op i første halvdel af sæsonen, og ser en positiv udvikling i kontraspillet, hvor holdet er blevet bedre til at udnytte samspillet mellem forsvaret/målmandsspillet:

– I vores seneste kampe har vi tilspillet os flere chancer end tidligere på sæsonen – også selvom målscoren ikke har været overvældende. Det er meget centralt for os at fastholde den positive udvikling og udnytte de muligheder, vi skaber, udtaler Nick Rasmussen.

Han anerkender også modstanderens styrker og understreger, at det er et meget erfarent hold med mange dygtige spillere. Han fremhæver nogle enkelte spillere: 

– Eivind Tangen er en meget dominerende spiller, Christoffer Bonde på mål er også meget dygtig og så vil jeg fremhæve deres finurlige playmaker, Jakob Rasmussen, som har haft en meget flot faglig udvikling de sidste par sæsoner. 

Klokken 15 i Djurslands Bank Arena går det løs, og du kan stadig nå at købe billetter her på hjemmesiden.

Foto: Matti Kronborg.