Kan SAH tage to point igen mod BSH?

11. sep 2024

På torsdag skal SAH igen i aktion, når de drager til Silkeborg for at møde BSH i Herreligaens anden runde. Efter en spændende sæsonåbning venter nu en intens udfordring på udebane mod et BSH hold, der ser stærkt ud i denne sæson. Sidst, SAH spillede mod torsdagens modstander, var i sidste sæson, hvor SAH tog to point på hjemmebane i Djurslands Bank Arena.

BSH har i år forstærket holdet med tilføjelsen af Nikolaj Læsø, som er kendt for sin målfarlighed. Rasmus Lauge er desuden stadig en del af holdet og har taget sin OL-form med hjem fra sommerens triumfer.

Der er derfor lagt op til en intens kamp, hvor SAH skal levere på højt niveau for at få point med hjem med fra kampen.

Trods modstanden er SAH klar til at levere. Cheftræner Nick Rasmussen har en klar plan for, hvordan hans hold skal gribe kampen an: “Jeg forventer et meget kontant og stærkt spillende forsvar fra BSH, så vi skal være dygtige til at flytte bolden fornuftigt og skabe gode muligheder. Det bliver afgørende, at vi fastholder den spilsikkerhed, vi har vist i de sidste to kampe, men også i nogle af træningskampene,” fortæller Rasmussen, der også fremhæver vigtigheden af SAHs forsvar.

Han understreger, at defensiven skal være både solid og fleksibel: “Vi skal kunne fortolke forsvaret både offensivt og defensivt og tage vores kontraspil med fra sejren over Mors-Thy. Det bliver afgørende for, om vi kan tage point med hjem fra Silkeborg.”

Det bliver derfor en kamp, hvor SAH skal præstere på sit højeste niveau, hvis de skal komme hjem fra Silkeborg med en sejr.

  Arkivfoto: Christoffer Håkansson