Klubbens første æresmedlem er fundet

17. jun 2024

Ved torsdagens afslutningsfest, hvor vi sagde farvel til spillere og stab, udnævnte vi også klubbens første æresmedlem. Selvom SAH er en relativt ung klub, har mange betydningsfulde personer allerede været en del af vores historie. Én person har dog skilt sig særligt ud: vores mentaltræner, Aksel Nørgaard.

Aksel Nørgaard har haft en enorm indflydelse på håndbolden i Østjylland. Efter mange års dedikeret arbejde som træner går han nu på pension og træder ind i rollen som æresmedlem i SAH.

Der er mange grunde til, at netop Aksel Nørgaard fortjener denne anerkendelse. Ud over at have trænet både sportschefen og direktøren i SAH, henholdsvis i VRI og AGF, har han også spillet en central rolle i udviklingen af flere hold i Skanderborg og Aarhus.

I elitesport kan presset på den enkelte spiller være stort, men Aksel Nørgaard har altid haft fokus på det menneskelige aspekt og sørget for et godt arbejdsmiljø. Med sin varme personlighed har han hjulpet unge talenter fra SHEA gennem personlige samtaler. 

Aksel Nørgaard bærer mange titler: helikopterpilot, træner, storyteller, musiker, professor og grand old man i østjysk håndbold. Hans aftryk på sporten og de mange spillere, han har arbejdet med, er uvurderlig.

Som æresmedlem modtager Aksel Nørgaard et fysisk bevis på sin titel og får livslang adgang til vores VIP-arrangementer og kampe, så han fortsat kan være en stor del af SAH i fremtiden.