LARS SKAARUP: VI SKAL TILBAGE I DEN GODE RYTME

6. apr 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold fik ikke de to point, som håbet ellers var inden kampen mod Lemvig Thyborøn Håndbold tirsdag aften, da gæsterne trak det længste strå med en sejr på 27-29.

Det skyldes blandt andet, at holdet spillede ti minutter midt i første halvleg, hvor det ikke lykkedes at score et eneste mål. Lars Skaarup, der spillede hele kampen på venstre fløj, mener, at holdet i perioden gik væk fra de ting, som plejer at fungere.

Jeg ved ikke lige, hvad det er, der sker. Der sad måske stadig lidt et chok i os fra sidst, der gør, at vi bliver i tvivl om vores koncept, når vi ikke helt rammer det, vi plejer, siger han.

I anden halvleg spillede Skanderborg Aarhus Håndbold store perioder i syv mod seks, hvilket de havde stor succes med.

Syv mod seks fungerede godt i dag, og det er et godt våben, vi har, specielt når vi er lidt pressede, og det spidser til, siger Lars Skaarup og fortsætter.

 

Men nu skal vi tilbage i rytme i den sidste kamp, så vi kan komme godt ind i slutspillet. Der er heldigvis snart kamp igen, så vi kan revanchere de sidste to kampe, siger han.

Efter en udfordrende første halvleg tog holdet en beslutning om, at de skulle glemme resultatet og bare give den gas, fortæller fløjspilleren, hvilket endte med at få dem helt tilbage i kampen.

Vi blev enige med hinanden om i pausen, at vi bare skulle ind på banen og give den gas og lade være med at tænke over, hvad der stod oppe på tavlen. Vi skulle bare ind og fyre den af og forsøge at få lidt smil på og glæde os over, at vi synes, det er skide sjovt at spille håndbold, fortæller Lars Skaarup.

I stedet for at dvæle ved tirsdagens skuffelse i Fælleden bliver der i stedet set frem ad i Skanderborg Aarhus-lejren, da der er en vigtig hjemmekamp på lørdag og et slutspil lige om hjørnet.

I kampen mod Bjerringbro – Silkeborg Håndbold er der masser på spil, da vinderen af opgøret tager et point med over i slutspillet, hvor de to hold også er sikre på at havne i samme pulje.

Det bliver fantastisk. Vi kan give os selv nogle rigtig fine forudsætninger for slutspillet. Det ene point med over ville lune, og det kan vi få ved at tage teten på lørdag mod BSH, som vi også får set en del til i slutspilspuljen, siger Lars Skaarup.

Der var god opbakning til holdet specielt i slutningen af kampen mod Lemvig fra de fremmødte tilskuere, og netop den stemning, de skaber, er vigtig for holdet.

Når det gælder BSH på lørdag, håber Lars Skaarup på igen at se en masse tilskuere på lægterne, der vil hjælpe holdet i jagten på to point.