Miljørent forlænger og bliver Toppartner hos SAH

27. jun 2024

Når SAH snart starter en ny sæson, bliver det fortsat med Miljørent på sidelinjen. Virksomheden forlænger deres partnerskab med en ny toårig aftale og opgraderer samtidig til Toppartner.

Yvonne Kjär, administrerende direktør hos Miljørent, har været sponsor siden starten. I otte år har hun støttet klubben, fra Århus GF til Århus Håndbold og nu SAH. Som administrerende direktør driver hun Miljørent; en virksomhed der tilbyder professionel rengøring til erhvervskunder i Østjylland og bidrager til at sikre et rent og sundt arbejdsmiljø. 

 

Yvonne Kjär udtaler om forlængelsen af samarbejdet: 

– Jeg har været en del af håndbold siden 2016 og har haft det med mig hele vejen. Og det er til trods for, at jeg ikke ved særlig meget om håndbold. 

– Selvom jeg ikke kan gribe en bold og ikke altid forstår dommernes kendelser, så giver det stadig rigtig god mening for os at være sponsor i klubben. Jeg synes, netværket er godt og man får knyttet nogle bånd, så det er faktisk en selvfølge for mig at fortsætte samarbejdet med SAH. 

– Jeg har været med som sponsor fra dengang, det hed Århus GF, siden Århus Håndbold og nu SAH. Når man har været en del af klubben i så mange år, så lærer man mange at kende, som man er helt sikker på, man gerne vil anbefale andre – og så har jeg det grundlæggende sådan; selvfølgelig skal man bakke op! 

 

Fredrik Schilling, salgschef hos SAH, glæder sig også over at kunne fortsætte det gode samarbejde:

– Vi er selvfølgelig meget glade for, at Miljørent fortsat har lyst til at være en del af klubben. Yvonne Kjär har været en aktiv del af aarhusiansk håndbold, så længe jeg kan huske, og derfor er der heller ingen tvivl om, at vi har opbygget et stærkt samarbejde gennem årene. Yvonne er en stor del af vores erhvervsnetværk og det glæder mig, at hun også kan se værdien i at udnytte de øvrige platforme, vi har opbygget i SAH.

– Grundlæggende er vi jo altid glade, når vores partnere vælger at forlænge deres aftaler. Det bekræfter os i, at vi lykkes med at skabe høj værdi for dem. Og så glæder det mig selvfølgelig lidt ekstra, når det er en mangeårig relation som Yvonne og Miljørent, der fortsat kan se værdien i os efter så mange år.

– Med en ny 2 årig aftale, hvor Miljørent også opgraderer deres aftale et niveau, understreger det, at vi har en fantastisk opbakning, og vores partnere tror på os, og det er selvsagt meget positivt.