Mors-Thy kom til Aarhus med selvtilliden i top

23. feb 2022

Scenen var sat til endnu et spændende opgør i HTH Herreligaen, da Skanderborg Aarhus Håndbold tirsdag aften på hjemmebanen i Ceres Arena tog imod Mors-Thy. Nordjyderne ankom med tre friske sejre over henholdsvis Skive, Skjern og BSH i bagagen, så det var en modstander med form og selvtillid i top.

Mors-Thy satte sig tungt på kampen og viste, hvorfor de lige nu er langt bedre end placeringen i tabellen viser. Gæsterne førte fra kampstart, men det lykkedes for SAH-truppen at vende tilbage i kampen og sikre endnu et point med slutstillingen 26-26.

Et resultat, som cheftræner Nick Rasmussen ikke var utilfreds med:

– Som kampen udvikler sig, skal vi være meget tilfredse med 1 point. Vi spiller for at komme foran til sidst, men det lykkes ikke. Stor ros til holdet – disciplinen i defensiven er rigtig god. Vi er meget koldblodige forstået på den måde, at når man hænger bagefter en hel kamp, kan man godt have tendens til at forivre sig og komme til at stresse lidt for meget. Det gør vi ikke, og det er godt at opleve, at vi holder hovedet koldt i slutfasen.

 

Vi leverer en stor holdindsats. Defensivt har vi mange forskellige kombinationer med vekslende midterforsvar. Vi er gode til at veksle med Thor på midten eller på backen, Thomas på højre back eller venstre back, og Morten Jensen kommer også ind og spiller en rolle i forsvaret.

 

Og så er det dejligt at se Frederik Arnoldsen komme ind og vippe et spektakulært mål ind fra stregen, slutter Nick Rasmussen.

Morten Hempel Jensen blev topscorer med 6 mål og blev kåret som kampens spiller.

Læs mere om kampens forløb hos vores mediepartner Aarhus Stiftstidende lige her.

Tak til alle de fremmødte tilskuere, som skabte en fantastisk atmosfære i hallen. Der skal også lyde en tak til de mange frivillige for afvikling af kamp og sponsorarrangement.

Forude venter et spændende program mod GOG, Aalborg og Skjern. Næste kamp spilles på søndag kl. 18.00 mod GOG i Gudme.