Nederlag mod KIF Kolding: “Vi gjorde det svært for os selv i første halvleg”

7. apr 2024

Med et nederlag på 25-29 til KIF Kolding i gårsdagens opgør, fik vi ikke den start på kvalifikationsspillet, som vi havde håbet på.

Vi starter første halvleg med en føring, men efter nogle minutter begynder KIF Koldings målmand, Magnus Brandbyge, at volde os problemer. Vi forsøger os med 7 mod 6, som i stedet koster os nogle bolde i tomt mål. Vi går til pause bagud 12-18.

I anden halvleg kæmper vi os tilbage i kampen. Salah Boutaf begynder at få fat i målet, og med 10 minutter tilbage af kampen spiller vi for en udligning til 24-24. Desværre, laver vi efterfølgende nogle tekniske fejl, som bliver afgørende for kampens udfald.

Cheftræner Nick Rasmussen udtaler efter kampen:

“Jeg synes, det er ærgerligt, at vi leverer sådan en første halvleg. Vi forsøger, i første halvleg, at gå over i 7 mod 6, hvor vi skaber nogle fine chancer, men som vi ikke får eksekveret på, og det koster os så et par bolde i tomt mål. Derfor bliver det resultat, vi går til halvleg med, lige i overkanten i forhold til at have gode chancer for at komme tilbage i kampen.”

Selvom første halvleg var udfordrende, kæmper vi os tilbage i kampen:

“I anden halvleg får vi stille og roligt ædt os ind på dem igen. Vi er bagud med 1-2 mål op til flere gange og spiller også for at få udlignet et par gange de sidste 10 minutter af kampen. Selvom vi leverede et flot comeback i løbet af anden halvleg, må vi sige, at vi gjorde det svært for os selv med den første halvleg, vi leverede.”

En ting, skal alligevel tages med videre fra gårsdagens opgør:

“Vi skal tage det mentale med os herfra. Selvom vi er bagud og det ser svært ud, kæmper vi os stadig tilbage i kampen. Jeg synes, at vi viser en fin moral”.

Næste gang vi skal i aktion, er på onsdag mod TTH Holstebro i Gråkjær Arena. Kampstart er klokken 19.30.

Arkivfoto: Matti Kronborg

Kampen i tal

SAH-KIF: 25-29 (12-18)

SAH: Morten Hempel Jensen 10, Lars Mousing 3, Fredrik Olsson 2, Thor Christensen 2, Mikkel Lang 2, Torben Petersen 2, Jonatan Mollerup 1, Frederik Arnoldsen 1, Lars Skaarup 1, Salah Boutaf 1.

KIF: Sander Øverjordet 9, Oliver Norlyk 6, Bjarke Christensen 6, Viktor Nevers 2, Jens Svane 2, Mathias Hedegaard 2, Benjamin Pedersen 1, Robert Timmermeister 1.

Redningsprocent: SAH Salah Boutaf 33.3%, KIF Magnus Brandbyge 24% og Anton Hellberg 42.8%