Nederlag mod TMS-Ringsted: ‘’Jeg står med en rigtig øv-følelse’’

3. feb 2024

Vi må erkende, at TMS-Ringsted har taget på os. Ligesom på udebane ramte vi ikke dagen, og derfor kunne vi heller ikke tage to point på hjemmebane. 

Allerede i løbet af første halvleg så skæbnen dyster ud, og man kunne fornemme, at Andreas Haagen og resten af TMS-Ringsted truppen havde i sinde at gøre kampen svær for os. Ved halvleg stod der 13-17 og denne udvikling fortsatte gennem kampen, lige indtil de sidste minutter, hvor Salah Boutaf tager nogle vigtige redninger og vi fik mulighed for at vende kampen.

Desværre bevarer TMS-Ringsted roen, og de kan derfor forlade Fælleden med en sejr på 29-27. 

Vi tog en snak med en ærgerlig cheftræner Nick Rasmussen efter kampen: 

– Vi taber til et TMS-hold som er totalt afklaret. De har en enorm stor spilsikkerhed. I første halvleg scorede de på alt, hvad de rørte ved, og det skyldes selvfølgelig deres kvaliteter, men vi kan også rette pilen indad. Jeg er nemlig ikke helt tilfreds med vores defensive udtryk i første halvleg. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke i højere grad kan leve op til det, vi har præsteret de sidste par måneder. 

Og der er ingen tvivl om, at cheftræneren havde håbet på at kunne give en sejr til vores fans på hjemmebane:

– Vi ramte den sgu ikke i røven i dag, og jeg står med en rigtig øv-følelse. Jeg vil rigtig gerne have givet vores trofaste hjemmepublikum en sejr, nu hvor så mange har valgt at prioritere at møde op efter EM-pausen. 

 

Arkivfoto: Matti Kronborg.