Nederlag til et af verdens bedste klubhold i Aalborg

12. mar 2022

Champions League sølvvinderne fra Aalborg trak det lange strå i lørdagskampen i Sparekassen Danmark Arena. Kampen sluttede med cifrene 38-26 til hjemmeholdet, som viste, at de lige nu er et af verdens bedste klubhold.

Cheftræner Nick Rasmussen var ærgerlig efter opgøret i Nordjylland:

– Det var en udfordrende første halvleg for vores hold. Jeg synes, vi laver alt for mange fejl, specielt fra 10. til 20. minut. Nogle af fejlene skyldes, at Aalborg selvfølgelig er dygtige, men der er også mange uprovokerede tekniske fejl fra vores side.

 

– Et klassehold som Aalborg straffer den slags fejl lynhurtigt, og de scorer 17 mål på kontra i første halvleg. Det er alt for meget, og så ødelægger vi chancerne for os selv. Det bliver alt for mange mål, vi skal nå at hente i en halvleg.

 

– Vi har selvfølgelig også en faglig stolthed, og det gør, at vi stepper op og får afviklet anden halvleg på en fornuftig måde og faktisk vinder den med to mål.

Tak til de medrejsende tilskuere, som kampen igennem støttede Skanderborg Aarhus-drengene.

Vi kommer stærkt igen, og det bliver pga. landsholdspausen om 11 dage.

Onsdag den 23. marts kl. 18.30 spiller vi mod Skjern i Ceres Arena i Aarhus. Her er der allerede rift om billetterne til det, der bliver kampen om 3. pladsen i Herreligaen og dermed en billet til EHF Europa League. Du kan sikre dig din billet lige her. 

Arkivfoto: Ole Nielsen