NICK RASMUSSEN: DET HAR VÆRET POSITIVT – MEGET ENDDA  

4. aug 2022

Efter en god testkamp mod Lemvig-Thyborøn venter endnu en testkamp for Skanderborg Århus Håndbold. Denne gang er Ribe-Esbjerg modstanderen. Cheftræner Nick Rasmussen sætter lidt ord på, hvordan opstarten er gået, og hvad der er fokus på i testkampen.

De første træningsuger er blevet brugt på at integrere de nye spillere i truppen, hvor fokus har været på bagkæden, fortæller Nick Rasmussen.

Fokus har været at få Torben og Mollerup integreret i bagkæden. Selvfølgelig også generelt på de nye fløj- og stregspillere. Men det er især bagspillerne, der er brugt tid på. Det er jo sådan, at det bliver det rigtig spændende, når man får nogle nye bagspillere ind. For så kommer der nogle nye konstellationer, og måske er der nogle andre angrebsarter, der ligger bedre til dem,” siger cheftræneren.

Nick Rasmussen ser positivt på sæsonstarten i hallen og mener, at det især er her man kan måle på tingene.

Jeg synes træningsmæssigt, at det ser meget meget fint ud. Jeg synes også, at den træningskamp vi spillede, var en god oplevelse, specielt for Mollerup. Men kampene giver mere et øjebliksbillede. Generelt er en af de ting, jeg synes man kan måle det på, hvor mange tekniske fejl vi løber og laver til træning. Specielt når vi spiller på to mål. Det har været positivt – meget endda, fortæller han.

Kampen i morgen skal bruges på at afprøve de tiltag, der er trænet på de første tre uger med tanke på at bruge ressourcerne

Vi vil bruge kampen i morgen på at fokusere på midterblokken og vores angrebsspil. Vi har arbejdet med nogle nye ting angrebsmæssigt, og det skal selvfølgelig prøves af i morgen. For os handler det stadig om at dosere spillerne, så når vi kommer ud af uge tre, at vi har en trup, som er så fit som overhovedet mulig til at gå i gang med uge 4 på mandag,” siger Nick Rasmussen. 

Kampen SAH-Ribe-Esbjerg spilles fredag den 5. august i Egelund Idrætscenter i Malling.