NICK RASMUSSEN: DET VAR SJOVT AT PRØVE OS AF PÅ ØVERSTE HYLDE

7. dec 2022

Knap 5000 tilskuere i Max-Schmeling-Halle lagde stemningen til en spændende EHF European league-håndboldkamp mellem Füchse Berlin og SAH tirsdag aften. 

Fine finesser, hurtigt spil og hårdhed i forsvaret blev nøgleordene for en fed kamp. Det var en jævnbyrdig kamp de første 50 minutter, hvor det lykkedes SAH-mandskabet at presse det førende bundesliga-hold. Særligt på straffekast, hvor Salah endnu engang viste klasse og snuppede tre ud af fire tyske forsøg. 

Derfor er resultatet ikke nødvendigvis retvisende for, hvordan kampen udspillede sig i størstedelen af de 60 minutter, vurderer cheftræner Nick Rasmussen.

  • Jeg er meget tilfreds med vores præstation stort set over hele kampen, men jeg er ærgerlig over, at vi taber med seks mål, når vi er så godt med i 50 minutter af kampen. En tre-fire stykker til Berlin havde været bedre, lyder det fra Nick Rasmussen. 

Nu skal erfaringen fra kampen mod dygtige Füchse Berlin udnyttes og inddrages, når der kigges frem mod søndagens opgør mod Ribe-Esbjerg. 

  • Der er så meget, vi kan tage med videre. Defensivt havde vi store problemer med deres stregspiller. Ham kunne vi ikke håndtere, han var simpelthen for dygtig. Ser man bort fra det, synes jeg grundlæggende, at defensiven var god. Men det giver nogle gode lærepenge i forhold til, hvordan man skal stå overfor sådan en stregspiller fremadrettet og hvilke prioriteringer, man skal lave i forsvaret. 

Nick Rasmussen har ikke helt den samme tilfredshed over spillet i den offensive ende, men tager mange ting med hjem fra Berlin. 

  • Vi får svært ved at lave mål og tilspille os chancer i anden halvleg. Vores 7 mod 6 slår ikke til i anden halvleg og de få muligheder, vi har for at lave flere mål, får vi ikke eksekveret på. Vi brænder for mange store chancer, men det gør de egentlig også. 
  • Jeg må også bare anerkende, at Füchse Berlin dækker virkelig godt op. Det var sjovt at prøve os af på øverste hylde, og det var en fed erfaring af få som klub og som hold. Det har bestemt være nogle spændende dage i Berlin, slutter cheftræneren. 

Allerede på tirsdag den 13. december gælder det returopgøret mod Füchse Berlin på hjemmebane. Der er stadig få billetter at købe til salg, som kan købes her. Kampen spilles 18.45, og dørene åbner 17.15.