NICK RASMUSSEN: FANTASTISK KULISSE, FANTASTISK KULISSE, FANTASTISK KULISSE

8. sep 2022

Det blev ikke til to point i en svær hjemmekamp mod stærke Aalborg, som dog på mange punkter var en fin match. Ovenpå opgøret er Nick Rasmussen overordnet tilfreds med kampen:

Der er mange ting i vores stationære spil, som jeg er fint tilfreds med. Det er klart, at det er jo, med fare for at gentage mig selv, et internationalt tophold, vi spiller i mod. Jeg synes, at vi var ved at skabe lidt god stemning med en god start på anden halvleg, men det fes lidt ud. Vi får lige lavet et par tekniske fejl oveni hinanden, og det straffer Aalborg lynhurtigt

Det eneste, jeg egentlig ærgrer mig over, er, at vi får for mange unødvendige udvisninger. Selvfølgelig kan man ikke altid spille en kamp uden at få udvisninger, men vi får for mange, som er unødvendige, og det ærgrer jeg mig over. 

Det var et lokomotiv inden for dansk håndbold, som gæstede Østjylland i går. Cheftræneren står dog ikke tilbage med en følelse af, at vi ikke kunne matche gæsternes niveau.. 

Jeg føler på ingen måde, at vi blev kørt over. Man kan måske godt sidde derude og tænke, at der var optakt til det. Men det oplever jeg ikke. Vi er oppe på at være bagud med et enkelt mål i anden halvleg. Jeg føler, at vi får en god start i begge halvlege, men de er bare dygtigere end os.  

Det var rygende varmt i Ceres Arena onsdag aften, og der skal lyde en stor tak til de knap 4200 tilskuere, som skabte en spektakulær stemning i hallen. 

Fantastisk kulisse, fantastisk kulisse, fantastisk kulisse. Det er indiskutabelt. Vi er meget glade for at være en del af sådan en flot håndboldaften. I dag rakte det ikke til to point, men sådan er livet i showbizz, lyder det fra Nick Rasmussen.

En speciel tak skal lyde til vores samarbejdsklubber fra AGF, BMI, Stjær, TST,  TMIF, Hadsten, Hørning, Sabro, TMG, Solbjerg, Lyseng, Skødstrup, Østbirk, Stilling, Skanderborg Ungdom og SHEA. Og ikke mindst en stor tak til alle de frivilllige, som endnu engang sikrede en flot afvikling af kampen.

//

SAH-truppen skal i kamp igen allerede på søndag den 11. september, når de tager en tur til Gråkjær Arena, hvor TTH Holstebro venter i HTH Herreligaens 3. spillerunde.

Næste hjemmekamp er lørdag den 17. september kl. 18 mod Ribe-Esbjerg HH. Kampen spilles i Fælleden i Skanderborg, og du kan allerede nu sikre dig billet til opgøret her.