NICK RASMUSSEN: VI DØR MED STØVLERNE PÅ

14. maj 2022

Der er ikke langt mellem fodboldflosklerne i Ceres Park & Arena, og i dag rammer en af dem rigtig godt ind i Skanderborg Aarhus-holdet indsats i den altafgørende slutspilskamp mod Bjerringbro-Silkeborg. Det var godt nok ikke i støvler men med håndboldskoene på, at drengene kæmpede med alt, hvad de havde, indtil kampens sidste sekunder.

Det blev til et ærgerligt nederlag på 24-27 til Bjerringbro-Silkeborg, som dermed kvalificerer sig til semifinalerne sammen med GOG i slutspillets Pulje 1.

Efter kampen er det en tydeligt skuffet cheftræner Nick Rasmussen, der gør status.

– Det var en meget tæt kamp, og det blev en meget defensiv kamp mellem to hold, som fysisk leverede på et meget højt niveau.

 

– Det er marginalerne, som er afgørende i så tæt en kamp, men det, der især tipper kampen i anden halvleg, er, at BSHs Jacob Lassen spiller rigtig godt, specielt i de sidste 10 minutter.

 

– Vi brænder nogle oplagte chancer til sidst, som vi selvfølgelig skulle have eksekveret på. Og så skulle vi have været bedre i 6 mod 6 end vi viste i kampen.

 

For publikum på lægterne og hjemme foran TV-skærmen var det en spændende kamp, og det glædede Nick Rasmussen.

– Jeg er glad for, at vi slutter sæsonen af med et brag af en hjemmekamp, hvor vi giver publikum noget for skillingen.

Thomas Arnoldsen blev topscorer med 5 mål, og han blev efterfølgende kåret til Man of the Match af kampens tilskuere.

Tak til de flere end 2.600 fremmødte tilskuere, som oplevede en medrivende kamp og gav Skanderborg Aarhus -spillerne en fantastisk opbakning i hele kampen.

Sæsonens sidste kamp spilles mod GOG søndag den 22. maj kl. 18 i Gudme.

Husk at du kan sikre dig en af sæsonens matchworn trøjer på vores shop.

Foto: Ole Nielsen