NICK RASMUSSEN: VI ER PÅ JAGT EFTER DEN HJEMMEBANESEJR

29. sep 2022

Ovenpå en drømmestart i EHF European League kvalifikationen med sejren over IFK Kristianstad gælder det igen kamp i den danske HTH Herreliga. Fredag møder vi Nordsjælland på hjemmebane i Ceres Arena.

Hos Nordsjælland er det særligt to af de unge spillere, som Nick Rasmussen har bidt mærke i sammen med holdets rutinerede kræfter. 

De har fået to meget spændende spillere ind; Kristian Olsen, som er kommet tilbage efter en længere skadesperiode, og Nikolaj Larsson på højre back. Det er to unge fyre, som spiller med gåpåmod og energi. Og ellers er Nordsjælland et hold med erfarne spillere. Julius Mørch fortsætter sin flotte udvikling på stregpositionen, og så er det i sidste ende de to meget erfarne – Nichlas Hald på venstre back, som er storskytten, og Tobias Jørgensen, som binder tingene sammen. 

Cheftræneren roser holdet fra Nordsjælland, der som helhed præsterer rigtig godt. 

Det er et hold og en klub, som over flere sæsoner har gjort et godt stykke arbejde i forhold til at være med i ligaen. Godt nok har de været nede i 1. division, men de vender lynhurtigt tilbage. Det er et hold med begrænsede midler, som klarer sig rigtig godt. Og så må man sige, at trænerarbejdet af Lars Søgaard og Simon Dahl har et højt niveau.

Ovenpå to sejre i de seneste to kampe mod KIF Kolding og IFK Kristianstad (EHF European League kvalifikation) handler det om at holde fast i de gode takter og den disciplin, som har været vist i kampene.. 

Generelt er der ikke nogle ændringer i forhold til spillet, når man møder Nordsjælland fredag. Der er selvfølgelig nogle nuancer, men generelt skal vi prøve at fastholde, hvor dygtige vi er i det organiserede spil. Så skal vi se, om vi kan blive lidt bedre på det spil, der er mellem buerne.

Holdet savner stadig den første sejr på hjemmebane, og den håber cheftræneren kommer i Ceres Arena på fredag. 

Vi ser frem til at komme på banen igen. Vi er på jagt efter den hjemmebanesejr. Vi håber, at der er kommer en masse i hallen til kampen. Jeg synes, at vi har en rigtig god hjemmebane, og det håber vi selvfølgelig også kan fortsætte.

Opgøret mod Nordsjælland Håndbold spilles i Ceres Arena på fredag den 30. september klokken 19.00. Har du ikke billet til opgøret, kan de købes her: https://billet.sa-h.dk/81692/Skanderborg_Aarhus_Haandbold_-_Nordsjaelland_Haandbold