NICK RASMUSSEN: VI SKAL FINDE POINT PÅ UDEBANE I ESBJERG

6. maj 2022

Lørdag aften lægger Blue Water Dokken i Esbjerg gulv til endnu en slutspilskamp for Skanderborg Aarhus Håndbold.

Cheftræner Nick Rasmussen ser frem mod kampen med positive øjne, men han er også klar over, at holdet har visse ting, de skal forbedre, hvis kampen skal give to point.

”Vi er klar til kampen. Der har selvfølgelig været nogle småting, som vi skal gøre bedre. Vi skal lige flytte spillet en smule, men vi synes egentlig, at der har været rigtig mange fine ting at tage fat i indtil videre i slutspillet,” siger han og fortsætter.

 

”Specielt defensiven, synes jeg, har været god. Vi har også spillet med mange forskellige opstillinger offensivt, som er lykkedes i et eller andet omfang. Måske ikke helt godt nok, vil den kritiske iagttager sige. Vi skal fastholde det lave niveau af fejl og den spilsikkerhed, vi leverede i starten af sæsonen og slutspillet. Et nøgleord bliver helt sikkert spilsikkerheden imod et rutineret Ribe-Esbjerg-hold.”

Netop Ribe-Esbjerg HH, som er modstanderen på lørdag, har endnu til gode at få et point i slutspillet. Det betyder dog ikke, at det ikke er en svær modstander, der venter i det vestjyske.

”Holdet har gennemgået en flot udvikling, siden Anders Thomsen tog over i efteråret. De har spillet og tabt nogle tætte slutspilskampe, og de har et højt niveau på deres bagkæde med Torben Petersen, Jonathan Mollerup og Jonas Larholm, som er den store kreatør.”

Med halvdelen af slutspillet i banken begynder tingene at spidse til for SAH og resten af holdene i puljen. Efter hjemmebanenederlaget sidste weekend til GOG håber Nick Rasmussen, at holdet kan få revanche og hente de vitale udebanepoint lørdag.

”Det er klart, at når vi har tabt en hjemmekamp, skal vi ud at finde point på udebane også, og det håber jeg, vi kan gøre lørdag i Esbjerg, når vi drømmer om en semifinale.”

Der er kampstart lørdag aften, den 7. maj, klokken 18:00. Kampen kan følges på vores sociale kanaler, på live blog hos vores mediepartner Aarhus Stiftstidende, samt på TV2 sport.