NY SØLVPARTNER: VELKOMMEN TIL ENKOTEC A/S

18. feb 2022

Velkommen til Enkotec A/S, som er ny Sølvpartner i Skanderborg Aarhus Håndbold. Enkotec A/S er internationalt markedsledende indenfor produktion af metalforarbejdende værktøjsmaskiner.

Gert Kjeldsen, CEO & Managing Partner i Enkotec, giver samarbejdet disse ord med på vejen:

– Vi er normalt ikke aktive på sponsorområdet, da vi er en 100% BtB eksportorienteret virksomhed. Men vi ser Skanderborg Aarhus Håndbold som et fyrtårn for området. Vi tror et samarbejde med klubben kan være med til at skabe opmærksomhed omkring Østjylland. Herudover er klubben god til at fokusere på netværk, hvilket er en ekstra dimension.

 

Vi håber at kunne øge kendskabsgraden til vores virksomhed og dermed være en del af vores samlede indsats for at tiltrække kvalificerede medarbejdere. Som et ekstra plus kan vi give vores medarbejdere en mulighed for at komme til spændende håndboldkampe.

Skanderborg Aarhus Håndbolds salgschef, Fredrik Schilling, ser frem til samarbejdet med Enkotec A/S og muligheden for at kunne bidrage med ekstra synlighed overfor potentielle medarbejdere til virksomheden.

– Vi er meget glade for, at Enkotec kan se en stor værdi i et samarbejde med klubben og i at bakke op om sporten i lokalområdet.