OPTAKT BSH – SKANDERBORG AARHUS

15. okt 2021

Lørdag eftermiddag trækker spillerne fra Skanderborg Aarhus endnu engang den pink Puma-trøje over hovedet, når de står i omklædningsrummet i Jysk Arena i Silkeborg. På banen venter Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og det er lidt uvant at møde det samme hold igen indenfor så kort en periode, siger træner Nick Rasmussen:

”Det bliver et specielt møde, når vi for anden gang indenfor 14 dage møder BSH. De havde godt fat i os i pokalkampen, så vi har selvfølgelig kigget på ting, som vi kan justere på i forhold til den kamp.

 

Truppen er opsat på at holde fast i de mange elementer af vores spil, som har fungeret rigtig godt for os i sæsonens første kampe.

 

BSH har en stærk bagkæde, hvor især Hallbäck, Lassen og Bogojevic i bagkæden kun er blevet spillet bedre og bedre sammen i løbet af de første runder. For os kommer det i høj grad til at handle om at forhindre, at især Jacob Lassen får for meget råderum. Han er en af de bedste spillere på pladsen indtil videre og inde i en generelt god udvikling.

 

I forrige kamp scorede BSH 33 mål imod os, og det var lige i overkanten. Det er generelt et hold, som laver mange mål, men vi skal gerne holde dem nede på 30 mål og derudover finde 3-4 mål. Så har vi en god chance for at revanchere os i forhold til pokalkampen for 10 dage siden.

 

Vi kommer med det stærkeste hold, vi kan mønstre pt. og glæder os til kampen og til at komme på banen igen i Silkeborg, hvor vi også ser frem til at gense de medrejsende østjyske tilskuere.”

Kampen mod Bjerringbro-Silkeborg bliver også den sidste kamp i de specielle pink trøjer, som Skanderborg Aarhus spillerne har båret i tre kampe til fordel for Kræftens Bekæmpelses kampagne, Støt Brysterne. Umiddelbart efter kampen kommer trøjerne på auktion hos Odendo.dk, hvor der er mulighed for at byde på dem frem til den 1. november. Herefter går de enkelte trøjer til det højeste bud, og indtægterne går ubeskåret til Støt Brysterne.

Vær med til at støtte spillernes indsats og få fingrene i de eksklusive match-worn trøjer her: https://www.odendo.dk/skanderborg-aarhus-haandbold-stoetter-brysterne

Der fløjtes op til kampen Bjerringbro-Silkeborg – Skanderborg Aarhus lørdag den 16. oktober kl. 16.10 i Jysk Arena i Silkeborg.