Ribe-Esbjerg venter: “Det vigtigste bliver at få testet tingene af”

24. jan 2024

Nu er det endelig blevet tid til kamp igen! I dag venter en spændende træningskamp mod Ribe-Esbjerg HH. En træningskamp, hvor vi får muligheden for at teste formen af, inden ligaen genoptages i februar. Vi vil rigtig gerne starte 2024 godt ud med en sejr, og derfor har kampen også betydning for at sikre en positiv indgang til anden halvdel af sæsonen.

I december 2023 stod vi over for Ribe-Esbjerg i en kamp, der udviklede sig til en tæt affære, selvom vi i størstedelen af tiden havde kontrol over kampen. Heldigvis endte kampen med en sejr på 27-26 og to point til os. Nu er det så blevet tid igen. Der er ingen tvivl om, at begge mandskaber går efter en sejr, og derfor er der lagt op til en spændende og intens træningskamp i Esbjerg.

 

Vi har taget en snak med cheftræner Nick Rasmussen inden dagens træningskamp, som udtaler følgende:

”Jeg synes, at vi her efter julepausen er kommet rigtig godt i gang. Vi er mange til træning, fordi vi også har fået god hjælp fra unge spillere på SHEA. Vi udgør en stærk gruppe, hvor vi har været i stand til at træne intenst hver gang. Fokus har været på den fysiske del samt at repetere den defensive del, som vi skal være dygtige til og få på plads i en kamp som den i morgen.”

Han understreger, at holdet går efter sejren, selvom det vigtigste bliver at få testet tingene af inden ligaopstart:

”Selvfølgelig vil man gerne vinde alle kampe, også selvom det er træningskampe, men det vigtigste bliver at få testet nogle ting af og få gang i de ting, som vi var gode til i efteråret. Så skal vi se om vi kan få udviklet vores kontraspil og se om vi ikke kan blive en smule dygtigere på den del. Vi plejer at spille nogle tætte kampe mod Ribe-Esbjerg. Selvfølgelig går vi efter sejren, men vi tillægger det ikke så stor betydning, forstået på den måde, at jeg tænker, at det bliver en kamp hvor begge hold også kommer til at skifte en del ud.”

Kampen spilles i Blue Water Dokken i Esbjerg med kampstart 14.00.

 

Arkivfoto: Matti Kronborg