Sæsonens første store test venter

5. okt 2021

I aften går vores østjyske drenge på banen i Jysk Arena i Silkeborg. Sæsonens ind til nu vigtigste kamp venter mod Bjerringbro-Silkeborg, som vi møder i kvartfinalen i pokalturneringen, hvor vinder går videre til det storstilede Final4.

Der venter en rigtig spændende kamp mod et hjemmehold, som har fået en blandet start på sæsonen. Efter en hektisk udekamp i Kroatien, røg BSH ud af EHF cuppen, ligesom de har fået en blandet start i ligaen, hvor de ligger med 6 kampe og 7 point. Det er dog stadig et solidt BSH mandskab vi skal op imod, med store profiler som Jacob Lassen, Nikolaj Øris og Johan Sjøstrand.

Omvendt møder vores drenge fra Skanderborg Aarhus Håndbold med god tro på tingene. Efter en bundsolid sejr i Skjern, og en generelt rigtig god start på sæsonen, er der en god tro på, at man kan hente et godt resultat og spille sig i Final4.

Pokalturneringen har altid sit eget liv, og det skal derfor blive spændende at se, hvordan kampen udformer sig. Helt sikker ter det, at det for begge mandskaber er et kæmpe mål at kvalificere sig til Final4.

Vi glæder os over at have 200 medrejsende fans fra Skanderborg Aarhus Håndbold med og ønsker alle en rigtig god kamp.