SAH får kommercielt boost med ny koncernpartner

9. feb 2024

HARTING tilslutter sig AVK og Jytas, og bliver dermed en del af trekløveren af koncernpartnere i klubben. Udover at være en toneangivende virksomhed inden for industriel teknologi er de også med til at sætte et stort aftryk inden for håndboldens verden. 

Som en af de største partnere for det tyske håndboldlandshold er de dedikerede til at støtte unge professionelle håndboldspillere, og nu kan de også skrive koncernpartner for SAH på listen over klubber, de støtter. 

 

Henrik Jensen, Managing Director hos HARTING Nordic, udtaler om samarbejdet: 

– Vi ser håndbold som en værdifuld og sund platform for unge menneskers udvikling, og derfor er vi begejstrede for at blive koncernpartner hos SAH. Vores engagement i klubben går hånd i hånd med vores støtte til talentudvikling og fremme af unge talenter. Vi tror på potentialet i at investere i næste generation af håndboldstjerner og i at skabe en positiv indflydelse på lokalsamfundet.


Mads Lind, direktør hos SAH, er stolt over den nye aftale:

– Med HARTING som ny koncernpartner ligger SAH et niveau mere på vores kommercielle udvikling. HARTING er er perfekt match, da virksomheden vil tiltrække nye studerende og arbejde med talentudvikling internt sammen med SAH. Ligeledes binder vi det sammen med flere af vores andre partnere i et kommercielt aspekt.

– HARTING har en stor kærlighed til håndbolden og det som sporten kan give. Vi glæder os til at arbejde sammen!