SAH forlænger med topscorer

15. maj 2024

SAH forlænger med venstrebacken Morten Hempel Jensen på en etårig kontrakt. Med 118 kampe for klubben og som SAHs topscorer i denne sæson er han en af de bærende profiler for holdet. Han afsluttede sæsonen med en imponerende straffemålsprocent på 87,9% og rangerede som den 6. mest scorende spiller i Herreligaen med 166 mål. 

Morten Hempel Jensen vil udover sit faglige bidrag på banen også være en væsentlig kulturbærer for holdet i den kommende sæson, hvilket vil sikre kontinuitet i truppen og bidrage til holdets sammenhold.

 

Morten Hempel Jensen ser frem til at fortsætte i klubben:

‘’Det har været en stor beslutning, hvad jeg skulle på det her tidspunkt i min karriere. Jeg har været i kontakt med andre klubber, men det har samtidig været en stor prioritet for mig at kunne fortsætte her i klubben. Jeg er derfor enormt glad for, at det er kommet på plads. SAH er et sted, hvor jeg kan udvikle mig, og det er et fedt hold at være en del af. Jeg er glad, når jeg skal til træning og kamp.

Der kommer en del udskiftning til næste år, men jeg er sikker på, at det også er nogle gode gutter, der kommer til. Vi får et ekstremt spændende hold, som forhåbentlig kan blande sig i den sjove ende af tabellen.’’

 

I forbindelse med klubbens sidste hjemmekamp satte cheftræner Nick Rasmussen ord på Mortens betydning for klubben. Han understreger, at det er af de samme årsager, at man vælger at forlænge med ham. Han udtalte dengang:

“Morten er en stor personlighed både på og udenfor banen. I hans tid i SAH er han virkelig trådt i karakter og har fra dag ét haft en stor betydning for os. Han har altid en meget positiv tilgang til at forsøge at få det maksimale ud af den gruppe, som han er en del af. I perioder hvor han ikke har haft en toneangivende rolle, bidrager han stadigvæk med en masse energi og glæde til hele holdet, hvilket understreger Mortens profesionelle tilgang til at være en del af en gruppe. På det punkt, synes jeg han er et stort forbillede.”

Cheftræneren supplerer: 

‘’Morten er meget driftsikker i dagligdagen og det kommer til at have stor betydning for den kommende sæson, hvor mange nye kommer til. Det giver derfor rigtig god mening at forlænge med ham.’’

 

En helt speciel tak til SAHs sponsorer og investorer, der ekstraordinært har bakket op om, at Morten Hempel Jensen kunne blive minimum et år mere i SAH:

Jytas, LM Holding, Bygma Galten, Beierholm, Miljø Rent, Prosource og Textil Print.

 

Foto: Matti Kronborg.