SAH HENTER RUTINERET TOVEJS-SPILLER HOS LIGAKONKURRENT

14. jan 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold fortsætter med at styrke ligaholdet til sæsonen 2022/23 og har skrevet kontrakt med den rutinerede højre back, Jonatan Mollerup.

Jonatan Mollerup skifter til østjysk håndbolds powerhouse fra Ribe-Esbjerg på en 1-årig kontrakt. Med i bagagen har Mollerup international erfaring fra hhv. den franske liga og fra svenske Ystad.

Og det er blandt andet den ballast og rutine, der gør, at han passer godt ind i sammensætningen af det østjyske hold, siger Peter Bredal, sportschef i Skanderborg Aarhus Håndbold, som har store forventninger til spilleren:

”Jonatan Mollerups evner som tovejsspiller er en gave til Skanderborg Aarhus Håndbold, hvor han netop skal agere både defensivt og offensivt. Han er en stærk toer i forsvaret, og i angrebet har han en god målstatistik på både gennembrud og langskud fra højre back-pladsen. Han er god til at holde på bolden, og det skal være med til at sikre færre kontraer mod os.

 

Mollerup hører trods sin relativt unge alder til i den ældre kategori af spillere i SAH, og han skal sammen med de øvrige rutinerede spillere være med til at hjælpe med udviklingen af den unge talentbase. Her skal hans erfaring på og udenfor banen være med til at løfte de unge spillere op på et endnu højere niveau,” slutter sportschefen.

Jonatan Mollerup siger om skiftet til Østjylland:

”Jeg synes, Skanderborg Aarhus Håndbold er et spændende projekt med et højt ambitionsniveau. Jeg har kun hørt godt om klubben, og min kæreste og jeg ser frem til at rykke bopæl og karrierer til Aarhus.

 

Skanderborg Aarhus er en spændende konstellation af unge talenter og rutinerede kræfter, som allerede har præsteret godt i første sæson, og dét team glæder jeg mig rigtig meget til at blive en del af. Jeg kommer blandt andet til at bidrage med erfaring fra andre danske klubber og fra udlandet, hvor jeg har oplevet at anskue håndbolden fra en lidt anden vinkel. Samtidig er klubben en perfekt platform for min fortsatte udvikling som spiller på øverste hylde i den danske liga.”

Foto: Christoffer Håkansson