SAH kæmper sig til en kvartfinale i Santander Cup

25. aug 2023

I gårsdagens opgør mod HC Midtjylland i Santander Cup formåede SAH at skabe en intens og spændende kamp i Sportscenter Herning. Cheftræner Nick Rasmussen siger følgende om kampen: 

– Hvis vi ser bort fra en knapt så god start, hvor Midtjylland kommer foran med tre mål, så tilspillede vi os en fin kamp med gode chancer. Vi holder fast i fart og stor spilsikkerhed i vores angreb. 

Cheftræner Nick Rasmussen roser også holdets taktiske disciplin i forsvaret, der resulterede i en række afgørende redninger. Han påpeger især samarbejdet mellem målmand og forsvar, som fungerede på højeste niveau takket være den taktiske disciplin, holdet udviste.

Mousing, en spiller der begynder at markere sig, blev også fremhævet af træneren. Især hans angrebsevner er begyndt at skinne igennem, hvilket tilføjer ekstra styrke til holdets offensiv.

På trods af den gode indsats udtrykker Nick Rasmussen en ærgrelse over, at holdet ikke eksekverede bedre gennem hele kampen: 

– I sidste halvleg kunne vi have lukket kampen ned meget tidligere, end vi reelt gjorde.

Ser vi bort fra dette, så er cheftræneren overordnet set glad for det spil, der har udviklet sig i løbet af pre season og særligt siden Gummersbach kampen. Dette beviser en kontinuitet i holdets præstation og udvikling.

Med hensyn til den kommende lodtrækning for kvartfinalen udtrykker træneren ikke nogen specifikke forventninger udover ønsket om en hjemmebanekamp. Lodtrækningen finder sted efter kampen mellem TTH Holstebro og Aalborg Håndbold på søndag kl. 19.30 og kan ses direkte på TV2 Sport.

SAH fortsætter altså deres rejse i Santander Cup med en dedikeret træner og et hold, der vil arbejde hårdt for en sejr i kvartfinalen.

Foto: Flemming Scully.