SAH OPRUSTER BESTYRELSEN MED KOMMERCIEL PROFIL

11. okt 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold (SAH) forstærker bestyrelsen og henter Jakob Lund, Regional Vice Director i Ticket-Master. Ligaklubben får dermed tilført stærke kompetencer og erfaringer fra oplevelsesindustrien i arbejdet på at forfine håndboldproduktet og fanoplevelsen.

For Jakob Lund er det et privilegie at kunne bidrage til at skabe bedre oplevelser i det østjyske område.

Jeg lever og ånder for at skabe oplevelser, som indeholder glæde, sammenhold og fællesskab. Og i håndbold, hvor kampen er kerneoplevelsen, har vi allerede grundelementerne som intensitet, spænding og jubel, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med fanoplevelsen omkring kerneproduktet.

 

Jeg er dybt forankret i Aarhus og det østjyske område, og for mig personligt er det både en glæde og et privilegie at kunne bidrage til lokale oplevelser indenfor en sektor, hvor vi kan gøre meget for at tiltrække unge mennesker.

 

SAH er en professionelt drevet elitesportsklub, som allerede er i gang med tiltag på en lang række digitale løsninger, som giver produktet større værdi for sponsorer og et produkt som netop er attraktivt for en ung målgruppe.

 

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med SAH og til at forædle oplevelserne under og omkring håndboldkampene, slutter Jakob Lund.