SAH X NORTHSIDE

19. jan 2023

SAH og Northside har indgået et kommercielt samarbejde med fokus på events, social engagement i lokalområdet og udvikling af oplevelsesorienteret aktivering. 

Samarbejdet skal være værdiskabende i relationen mellem SAH, Northside og vores fælles platform af unge mennesker med interesse i kulturlivet i Østjylland. 

Derudover giver samarbejdet en endnu bredere synlighed, siger SAHs salgschef, Fredrik Schilling.

– Først og fremmest er det fantastisk, at vi nu samarbejder med to så store kulturelle events som NorthSide og SmukFest. Det beviser, at vi allerede nu er blevet et interessant brand for en bred vifte af kommercielle partnere.

– I forhold til NorthSide er det en relation, som i høj grad bygger på, at SAH går sammen med vores mange sponsorer, frivillige og samarbejdsklubber om at skabe oplevelser og give noget igen i vores lokalområde. Og det i sig selv er fantastisk at være en del af, og vi kan i høj grad mærke glæden omkring etableringen af den nye aftale med NorthSide.

– Som en del af vores nye strategi om at få frivilligheden tilbage på sporet, er vi utrolig glade for og stolte over partnerskabet med SAH, der er med til at sikre frivillighed med forankring i lokalmiljøet, udtaler Jesper Stubkier, Partnership Manager hos NorthSide.