SEJR PÅ UDEBANE I SPÆNDENDE OG INTENS EHF 1/8-FINALE

22. mar 2023

Det europæiske eventyr fortsætter for SAH, som tirsdag aften på udebane vandt 34-32 over spanske BM Granollers i EHF European League 1/8-finalens første kamp.

Det lignede længe en decideret storsejr, men catalonerne formåede at hente ind på SAH i de sidste 10 minutter. Slutresultatet blev en sejr på to mål, og SAH spillede sig dermed til et rigtig godt udgangspunkt inden returopgøret i næste uge.

Efter kampen udtalte cheftræner Nick Rasmussen sin tilfredshed med holdets præstation og sejren.

– Jeg er rigtig glad for den måde, vi spillede på i dag. Vi har et stærkt 6-0 forsvar, som læste tingene rigtig godt det meste af kampen.

– Vi vinder med to hernede i Spanien, og det er et godt udgangspunkt. Selvfølgelig er jeg ærgerlig over at sætte et ret stort forspring over styr, men vi formåede stadig at vinde med to, og det er vigtigt med mål på udebane.

– Det var en imponerende præstation af truppen, og det tager vi med til kampen i næste uge, slutter cheftræneren.

Vær med, når SAH tager imod BM Granollers i Fælleden i returopgøret næste tirsdag den 28. marts med kampstart kl. 18:45.

Billetter koster 50 kr. og du kan allerede nu sikre dig en plads til en spændende og intens kamp. Vi garanterer en fantastisk stemning og masser af håndboldunderholdning – køb billet her.