SIKKER SEJR OVER RIBE-ESBJERG I TESTKAMP

5. aug 2022

Det blev til en sejr på 33-28, da SAH-drengene mødte Ribe-Esbjerg i fredagens træningskamp. En kamp, hvor hele truppen kom i spil, og hvor særligt defensiven bliver fremhævet af cheftræneren. 

Jeg er meget tilfreds med vores defensiv, begge vores målmænd står rigtig godt i dag. Der er meget snert i vores angrebsspil, og så synes jeg egentlig, at vores midterforsvar fungerede rigtig godt i 40 minutter af kampen. Nogle af de ting, vi har arbejdet med til træning, både defensivt og angrebsmæssigt, fungerer i dag”, fortæller Nick Rasmussen. 

Efter tre gode uger i træningshallen er cheftræneren da også meget tilfreds med, hvad han ser i træningskampen i dag. 

Det er dejligt at se, at Torben P får åbnet op over kampen, og Anton Bramming holder fast i det gode spil, som han leverede ude mod Lemvig-Thyborøn, igen i dag. Selvfølgelig er jeg glad for at få Joachim Pedersen som er 04’er,  og Lukas Holm som er 05’er på scoringslisten. Det synes jeg også er en præstation”, siger cheftræneren.

En spændende og hård uge venter for Skanderborg Aarhus Håndbold i næste uge, hvor SC Magdeburg og SG Flensburg-Handewitt kommer på besøg i det østjyske. En uge Nick Rasmussen ser frem mod i spænding.

Nu har vi en friweekend, og så kommer der en spændende uge, hvor vi sådan rent fysisk men også spillemæssigt bliver presset på alle parametre. Det bliver en spændende udfordring for os, både som gruppe og individuelt for spillerne.

Næste kamp er onsdag den 10. august kl. 19.00, hvor SAH møder de stærke tyske mestre fra SC Magdeburg. Inden kampen præsenterer vi SAH-truppen 2022.   Du kan sikre dig billet til kampen her: https://billet.sa-h.dk